iceflame7 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2015 #1 MSI Z97 Gaming 3 anakartım var. Kasamdaki ön üst tarafta bulunan kulaklık ve mikrofon girişi çalışmıyor. Bunu nasıl aktif hale getirebilirim ?
MSI Z97 Gaming 3 anakartım var. Kasamdaki ön üst tarafta bulunan kulaklık ve mikrofon girişi çalışmıyor. Bunu nasıl aktif hale getirebilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2015 #2 HD Audio kablosunu PC kapalı iken anakarttaki AAFP portuna takacaskın. Her rehberde gösteriyoruz. Bak bu son rehber: 20:45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HD Audio kablosunu PC kapalı iken anakarttaki AAFP portuna takacaskın. Her rehberde gösteriyoruz. Bak bu son rehber: 20:45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iceflame7 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #3 Recep Baltaş dedi: HD Audio kablosunu PC kapalı iken anakarttaki AAFP portuna takacaskın. Her rehberde gösteriyoruz. Bak bu son rehber: 20:45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HD Audio kablosu JAUD portuna takılı AAFP portu yok. Ama orada aç kapa düğmesi var AUD SW diye. //Teşekkürler sorun çözüldü. HD Audio kablosunu çıkarttım. Tekrar taktım. Aud_SW1 aç kapa yaptım. Sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2015
Recep Baltaş dedi: HD Audio kablosunu PC kapalı iken anakarttaki AAFP portuna takacaskın. Her rehberde gösteriyoruz. Bak bu son rehber: 20:45 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HD Audio kablosu JAUD portuna takılı AAFP portu yok. Ama orada aç kapa düğmesi var AUD SW diye. //Teşekkürler sorun çözüldü. HD Audio kablosunu çıkarttım. Tekrar taktım. Aud_SW1 aç kapa yaptım. Sorun çözüldü.