A Acar Yakup Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #21 Gümen bilgisayar ben arıyıp sordum üretim aşmasında oldunu soylediler ne zaman şatış olca kesin bir bilgi yok dediler....
Gümen bilgisayar ben arıyıp sordum üretim aşmasında oldunu soylediler ne zaman şatış olca kesin bir bilgi yok dediler....
ncdtkrts Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 15 Şubat 2015 #22 Acar Yakup dedi: Gümen bilgisayar ben arıyıp sordum üretim aşmasında oldunu soylediler ne zaman şatış olca kesin bir bilgi yok dediler.... Genişletmek için tıkla... Herkes birşey diyor anlaşılan Türkiye'ye gelmesi zor görünüyor.
Acar Yakup dedi: Gümen bilgisayar ben arıyıp sordum üretim aşmasında oldunu soylediler ne zaman şatış olca kesin bir bilgi yok dediler.... Genişletmek için tıkla... Herkes birşey diyor anlaşılan Türkiye'ye gelmesi zor görünüyor.
A Acar Yakup Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #23 Gümen bilgisayar ZALMAN Z11 NEO Mid Tower Siyah Kasa KDV Dahil: $99.64 satıs fiyat olarak belirlenmiş..Dolar kuru bu sıra yuksek olması ürünü fiyat biraz yukarda tutuyo...
Gümen bilgisayar ZALMAN Z11 NEO Mid Tower Siyah Kasa KDV Dahil: $99.64 satıs fiyat olarak belirlenmiş..Dolar kuru bu sıra yuksek olması ürünü fiyat biraz yukarda tutuyo...
ncdtkrts Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 14 Mart 2015 #24 Vatana millete hayırlı olsun.
A Acar Yakup Hectopat Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #25 Gelsin yeni sistemler...
ncdtkrts Megapat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 15 Mart 2015 #26 Acar Yakup dedi: Gelsin yeni sistemler... Genişletmek için tıkla... Dolar bu haldeyken zor