F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 6 Ekim 2018 #11 Alınmaz eskidi.
H hknkrts Hectopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Ekim 2018 #12 Everest Rampage Redsky MidT Atx Kasa - Vatan Bilgisayar peki bu alınırmı z3 yerine?
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 6 Ekim 2018 #13 hknkrts dedi: Everest Rampage Redsky MidT Atx Kasa - Vatan Bilgisayar peki bu alınırmı z3 yerine? Genişletmek için tıkla... Kullanma fırsatım olmadı ama güzel duruyor.
hknkrts dedi: Everest Rampage Redsky MidT Atx Kasa - Vatan Bilgisayar peki bu alınırmı z3 yerine? Genişletmek için tıkla... Kullanma fırsatım olmadı ama güzel duruyor.
P peaceforworld Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 745 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2018 #14 Zalman kasayı yerden yere vurup, Everest marka kasaya güzel duruyor demek ilginçmiş. Everest markasından uzak durmanızı öneririm.
Zalman kasayı yerden yere vurup, Everest marka kasaya güzel duruyor demek ilginçmiş. Everest markasından uzak durmanızı öneririm.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 878 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2018 #15 R1 al keyfine bak, mikro kasa ileride güncellemeni kısıtlayacak fakat r1 devasa bir ürün ben kullanıyorum
R1 al keyfine bak, mikro kasa ileride güncellemeni kısıtlayacak fakat r1 devasa bir ürün ben kullanıyorum
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 6 Ekim 2018 #16 peaceforworld dedi: Zalman kasayı yerden yere vurup, Everest marka kasaya güzel duruyor demek ilginçmiş. Everest markasından uzak durmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben markayı övmedim zaten kasanın güzel durduğunu söyledim. Görünüş olarak bakılırsa Everest in kasası zaten fark atar ama kalite olarak birşey diyemem çünkü araştırma Everest kasa hakkında araştırma yapmadım.
peaceforworld dedi: Zalman kasayı yerden yere vurup, Everest marka kasaya güzel duruyor demek ilginçmiş. Everest markasından uzak durmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben markayı övmedim zaten kasanın güzel durduğunu söyledim. Görünüş olarak bakılırsa Everest in kasası zaten fark atar ama kalite olarak birşey diyemem çünkü araştırma Everest kasa hakkında araştırma yapmadım.