Zalman Z3 Fan Önerisi

HarunB70

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle merhaba. Alacağım sistem bu:

Anakart: Msı Bazooka
İşlemci: i5 6500
Ekran Kartı: GTX 960 4G
Ram: Kingston 16GB (8X2) HyperX Fury 2400MHz
SSD: Kingston 120GB HyperX Fury
HDD: Seagate 1TB 7200Rpm
Kasa+PSU: Zalman Z3 600w MidT ATX

Bu alacağım sisteme Fan lazım mıdır? Eğer lazımsa fan tercihiniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanıyorum kasayı 4 fan takılı geliyor fan man alınmaz bu kasaya artık. Bir adet boş yuva var eğer para çok geliyorsa cebinize alabilirsiniz. Zaten parçalar eskisi gibi ısınmıyor. Kasa çok serin ekstra bir fana ihtiyacı yok.

Bende z3 plus kasa kullanıyorum.4 fan takılı geliyor. Ve gayet serin bir kasa. Ek fana ihtiyacın olmaz

Aynı kasa bende de var. Egzoz fan yuvasındaki delikli metali kestim. Oraya BU: CORSAIR AIR SERİSİ AF120 120MM MAVİ LED FAN fanı taktım. Ordaki fanı da harddisk yuvalarının altında kalan boş yere taktım. Kasam imzamda yazılı. Sistem oyun veya render altındayken gayet makul ısılar altında çalışıyor.

Arkadaşlar birde Zalman Z3 Plus'ın ışıklı fanı olduğunu duymuştum doğrumudur.

Evet ön tarafta mavi ledli bir fan ile birlikte geliyor.

@Erşah O kestiğin bölümü çok algılayamadım. Bir fotoğraf atabilir misin ya da daha detaylı açıklayabilir misin? Aynı kasaya ben de sahibim.

Arkadaşlar bir sorum daha var.Beyaz ve siyaha baktım,beyaz bana daha şık geldi sizce hangisini almalıyım?

8y
Kasadan 3 fan çıkmakta ( + modelinde ). 960' ı RX470 ile değiştirin, ama öylede iyidir... r9 380 de olur.

Arkadaşlar bir sorum daha var.Beyaz ve siyaha baktım,beyaz bana daha şık geldi sizce hangisini almalıyım?
Beyaz şık geldiyse beyazı alacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…