Zalman Z3 Montaj Sorunu

zarateray

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Haftalardır burada sistem önerisi aldım ve sonunda parçalarım elime ulaştı. Fakat bir kaç sorunum var. Zalman z3 plus kasa tercih ettim herşey iyi hoş. Anakartı monte ettim kablo bağlantılarını yaptım. Fakat kasanın ön tarafını çıkaramadım. Dvd room takmak için çıkarmadan takmayı denedim ama önündeki o metal şeyi sökmeyi beceremedim. İlk defa kendi başıma montaj yapıyorum. Burdaki videolar çok işime yaradı. Ayrıca ssd yi de o küçük bölüme takmayı beceremedim. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Ön taraftaki panelin iç tarafında iki çengel vardır. Onları içe doğru bastır ve sonrada paneli ittir. Ssd içinde yanlarda vida delikleri var onlardan bir kaçını vidalamak yeterli.
Ssd için olan o küçük yere girmiyor ama. Sağda iki tane çıkıntı gibi bişey var solda vida yeri var. Oturtunca yamuk oluyor sağ taraf havada kalıyor.

Arkadaşlar tekrardan rahatsız ediyorum bağlantılar herşey oldu fakat bu seferki sıkıntım kapak kapanmıyor. Kablo yönetimi yapmama rağmen aşırı bir kablo kirliliği oluştu. Kablo yönetimi yaptığımız o kapak malesef kapanmıyor. Sata kablolari büyük sorun çıkardı. Şimdi onlari sil baştan sökmek zorunda mıyım? Ben bu kablo yönetim işini yapamadım ya da.

Bu videoyu 1:55'den itibaren izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xigmatek Centauro modüler psu kullaniyorum yine kablo kalabalığı oluştu. Birazdan resim çekip yolluycam kablo yönetimini çok iyi yapınca kapağın kapanması imkansız oluyor. Kullanan bir arkadaş Z3 kablo yönetimi iyi yapılmış halini atabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı