Zalman Z3 Plus 600 Le Nasıldır?

Z3 eski de olsa güzel bir kasadır. Ancak PSU'lu versiyonundaki 600 LE PSU ile sorun yaşayan kullanıcı sayısı aşırı fazla. Hepsinin de SSD'si bozuluyor. Pasif PFC bir PSU. Almayın. PSU'suz modeli alabilirsiniz. Ancak ben yine de daha yeni kasalara bakmanızı öneririm.

Z3 Plus gayet iyi bir kasa, ben de ZM500 ile kullanıyorum, gayet iyi bir PSU, sessiz ve sorunsuz çalışıyor. O kadar elektrik dalgalanmalarına rağmen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir kasa bence fiyatına göre. Şahsen kullanıcısıyım. Ancak Akif'in dediği gibi PSU'larında sorun çıkabiliyor. Bende çıktı yani tiz bir ses geliyordu. Daha iyi bir PSU aldım. İmkanınız varsa PSU'suz modelini alın. Fazlasıyla yetebilecek bir kasadır.

Çok fazla bir bütçem yok. O yüzden bu kasayı almak istiyorum. Ama güç kaynağı olmayanı mı alayım?

Icindeki PSU'dan sikayetci olan cok kisi var. Bizim surekli ve siddetle oneridigimizi size de onereyim. Kasa ve PSU'yu ayri alin. Yani kasayi PSU'suz alin ve PSU'yu ayri daha kaliteli bir sey alin.

Yani kaliteli bir sey beklemeyin bu fiyatta ancak F/P orani iyidir genelde FSP'nin .

FSP kaliteli bir markadir genelde .
En azindan kasanin icinde gelen bilinmeyen PSU'larsab iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…