Ahmet İşsever Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Bu kasayı almayı düşünüyorum. Bunun güç kaynağı içinde mi gelecek ve güç kaynağı yeter mi ortalama bir pc'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2016
ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Bu kasayı almayı düşünüyorum. Bunun güç kaynağı içinde mi gelecek ve güç kaynağı yeter mi ortalama bir pc'ye?
E Emre Snk Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #2 Her sisteme yeterlidir. Bütçeniz kısıtlıysa zalman 500le birlikte alabilirsiniz.
Hudkptn Kilopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 396 Yer Hollanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #3 Ahmet İşsever dedi: ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Bu kasayı almayı düşünüyorum. Bunun güç kaynağı içinde mi gelecek ve güç kaynağı yeter mi ortalama bir pc'ye? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir PC'den kastınız ne bilmiyorum ama i5 6600 ve GTX 960 seviyelerinde bir sisteminiz var ise PSU yeterli olacaktır. Ve güç kaynağı kasanın içinde geliyor.
Ahmet İşsever dedi: ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Bu kasayı almayı düşünüyorum. Bunun güç kaynağı içinde mi gelecek ve güç kaynağı yeter mi ortalama bir pc'ye? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir PC'den kastınız ne bilmiyorum ama i5 6600 ve GTX 960 seviyelerinde bir sisteminiz var ise PSU yeterli olacaktır. Ve güç kaynağı kasanın içinde geliyor.
Ahmet İşsever Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #4 sağolun tamda benim sistem yazdığınız
Hudkptn Kilopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 396 Yer Hollanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #5 Ahmet İşsever dedi: sağolun tamda benim sistem yazdığınız Genişletmek için tıkla... O zaman problem çıkmayacaktır gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Ahmet İşsever dedi: sağolun tamda benim sistem yazdığınız Genişletmek için tıkla... O zaman problem çıkmayacaktır gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 31 Ocak 2016 #6 İçinde güç kaynağı mevcut. Eğer Güç kaynağı olmadan alacaksanız öyle de satılıyor. Yakın zamanda ben de almayı planlıyorum. Soğutması gayet başarılı.
İçinde güç kaynağı mevcut. Eğer Güç kaynağı olmadan alacaksanız öyle de satılıyor. Yakın zamanda ben de almayı planlıyorum. Soğutması gayet başarılı.