Zalman Z3 Plus 600W PSU veya Ayrı PSU Almak

yokoshi463

Hectopat
Daha fazla  
Zalman z3 plus ile zalman 600w'lık psu yani ayri ayri mi aliyim yoksa zalmanın içinde 600 w'lık psu ile gelen kasasını mı alıyım ?

Ayri ayri almak daha iyi olacak sanırım çünkü ayri ayri alinca daha pahalıya geliyor. Aralarındaki fark psu'ların gücü mü ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanacağınız OEM parçalarını yazarsananız çok daha iyi yardımcı olur arkadaşlar. Malum sistem ne bilmiyoruz.

Arada farklılıklar olabilir fakat tek ekran kartı takacaksan kasa ile beraber verilen güç kaynağı işini görür. iki veya daha fazla ekran kartı takacaksan o zaman boş kasa ve özel bir güç kaynağı al.

Bende aynı kasayı kullanıyorum. Cooler master GX 750W PSU aldım bence f/p ürünü ses yapıyor v.s şeyler söyleniyor hakkında ben 1 senedir kullanıyorum tık yok gayet memnunum tavsiye ederim.

Bende boş halde Zalman Z3 Plus alıp 600W Codegen Psu alıp taktım. Kasayı PSU ile de alabilirsin aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor zaten ikisinde de sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

Zalman Z3 Plus 700 watt sahibiyim.
Sana önerim içi boş olarak almanı ve modüler bir güç kaynağı almanı tavsiye ederim boştaki kablolar boşuna yer kaplıyor Tabi bir zararı yok ama görüntü açısından bana kötü geliyor tabi yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…