Zalman Z3-Plus beyaz alınır mı?

Bütçe
300-450

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. İlandaki kasa alınır mı? Pazarlık yapmaya çalışacağım. Kabul ederse 2. linkteki RAM'ler ile takas yapıp üstünü tamamlamasını isteyeceğim. Şu an elimde çöpten beter kırık eski bir kasa var. Sonra alırım demiştim fiyatlar da arttı. Fikir verirseniz sevinirim. Ya da buna değmez git 0 al dediğiniz ilanlar da olabilir.
Kasa: Bahsi Geçen Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. İlandaki kasa alınır mı? Pazarlık yapmaya çalışacağım. Kabul ederse 2. linkteki RAM'ler ile takas yapıp üstünü tamamlamasını isteyeceğim. Şu an elimde çöpten beter kırık eski bir kasa var. Sonra alırım demiştim fiyatlar da arttı. Fikir verirseniz sevinirim. Ya da buna değmez git 0 al dediğiniz ilanlar da olabilir.

Çok kalitesiz duruyor. Bunun yerine 100 TL falan daha ekleyip 0 al bence. Bir tık daha kaliteli olsun en azından.

Havadar bir kasaya benziyor. Süs püs peşinde değilsen neden alınmasın?
Öne 2, arkaya ve üste de birer tane olacak şekilde konumlandırırsın fanları. Hatta mümkün olursa bak yanında gelenfanlara. Beğenmezsen en azından ön fanları daha iyisiyle değiştir.

Hocam 2 adet fanım var RGB. RAM'lerim de RGB. E camı da varsa iyi bir soğutma olursa gerisi hiç sıkıntı değil benim açımdan. Ama aşağıdaki arkadaş da 100 ekle 0 al demiş. Sonuçta daha uzun ömürlü ve ilk sahibi ben olacağımdan karasız kaldım.

Alınır kanka paran varsa :D severek izliyorum YouTube'tan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı