Zalman Z3 Plus güç kaynağı tam oturmama sorunu

• Konuyu başlatan Bir Deliden Fazlası
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.494
B

Bir Deliden Fazlası

Ziyaretçi
Sorun değil ama sadece sizde de öylemi diye sormak için bu konuyu açıyorum. Güç kaynağını(Corsair VS450) taktığım zaman 5mm boşluk oluşuyor, yani kasaya tam temas etmiyor ve fanının %15'lik kısmı alttan hava alamıyor. Bunun normal olduğunu düşünüyorum ve herhangi bir sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

Zalman Z11 kullanıyorum ve aynı sorundan muzdariptim. PSU satın alırken vidaların PSU'ya zarar vermemesi için küçük yuvarlak silikonlar çıkmıştı içerisinden. Onları kullanarak PSU'yu oturtmuştum. Bazı kasalar ve PSU'lar arasında nadiren bu sorun yaşanabiliyor. PSU sabit duruyorsa yerinde sorun yok.

Kasayı iade alana kadar ne kadar uğtaştım haberiniz var mı acaba. Yenisinde de aynı problem var. Artık sorun olarak görmüyorum, zaten kasayı aldığımda üstteki fan tıkırtı sesi çıkartıyordu. O sebeple gittim ve değiştirdim geldim. :)

Kasayı iade alana kadar ne kadar uğtaştım haberiniz var mı acaba. Yenisinde de aynı problem var. Artık sorun olarak görmüyorum, zaten kasayı aldığımda üstteki fan tıkırtı sesi çıkartıyordu. O sebeple gittim ve değiştirdim geldim. :)

Aynısını alman şart değildi aslında bahanende vardı. Zalman R1 alabilirdin onun yerine

R1 kasa üst kısımdan dolayı biraz sorunlu, üstte 2 fan var ancak egsoz görevi görmesi için üst kapağı açmak lazım, bu kapak ise manuel tasarıma sahip, sözde sessizlik için tasarlanmış ancak bu yönü bana göre hatalı. Z3 tasarım olarak bence daha önde. @Silinen üye Bütün kara bulutlarda senin üzerinde sanki be kardeşim ne alsan sorun çıkıyor.

Bir Deliden Fazlası, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı