Arkadaşlar son zamanlar da nedenini bilmiyorum ama sanki uçak kaldırıyoruz gibi bir fan sesi var. Kasanın önünde bulunan fan hızı arttırma ve düşürme tuşu çalışmıyor. Bozuldu herhalde. Bunun sebebi nedir? Önceden gece oyun oynarken hiç bir ses çıkmıyordu neredeyse ama şu an gerçekten rahatsız edici bir fan sesi var ve özellikle gece oynamak istediğimde çok sıkıntı yapıyor. Bunu nasıl çözerim?
Aynı kasayı kullanıyorum. Bağlantıları doğru yaptığım için düğme çalışıyor bende. Ama hızı arttırsam bile ses çok az. İşlemci fanı veya ekran kartı fanından kaynaklı olabilir sizinki. Zaten fan kontrolcüsü çok fark yaratmıyor.
Bilgisayarı ben almadım. Babam bana sürpriz olsun diye kendisi Vatan'a toplattırmış. Doğru yaptılar mı bilmiyorum. Birde ben okuldayken kardeşim oynuyor. Annem'de sinirlenip fişi çekiyormuş. Bunun yüzünden de olabilir mi?
Bilgisayarı ben almadım. Babam bana sürpriz olsun diye kendisi Vatan'a toplattırmış. Doğru yaptılar mı bilmiyorum. Birde ben okuldayken kardeşim oynuyor. Annem'de sinirlenip fişi çekiyormuş. Bunun yüzünden de olabilir mi?