Zalman z3 plus hava akımı nasıl?

Normal işlemler için kullanılacaksa iyi fakat, yüklü oyunlar bf4 ve ghost gibi oyunlar için ekstra'dan almanızı tercih ederim . Yoksa odanız cehenneme döner.

Normal işlemler için kullanılacaksa iyi fakat, yüklü oyunlar bf4 ve ghost gibi oyunlar için ekstra'dan almanızı tercih ederim . Yoksa odanız cehenneme döner.

Ön tarafta 1 adet fan takılı geliyo onun altına bir adet daha taksam yeterli olurmu ? Yoksa vga çubuğunada(yanlış yazmış olabilirim) fan takılabiliyodu galiba dime?

Kasa 4 adet fan ile takılı geliyor. 1 adet önde, 2 adet üstte ve 1 adet arkada, hava akımı için gayet iyi bence. 1 Tane daha fan alıp ön tarafa takabilirsin.

Kasa 4 adet fan ile takılı geliyor. 1 adet önde, 2 adet üstte ve 1 adet arkada, hava akımı için gayet iyi bence. 1 Tane daha fan alıp ön tarafa takabilirsin.
Teşekkür ederim. Ekran kartının sallanmasını engelleyen o çubuğada fan takılabilir mi?

Takabiliyorsun diye biliyorum, denemedim. Kasa 4 fan ile geldiği için hava akışı iyi; ama kablo yönetimini güzel yapman gerekiyor; çünkü çok da büyük bir kasa değil. Üst seviye sistem olmadığı sürece senin işini rahatça görecek bir kasa kısacası.

Gtx 760 ile kullanıyorum kasayı. Yarıyolda bırakmadı hiç sıcaklıklar gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…