KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Hayalimdi bir kasa modlamak. Bunu yapmak istiyorum. Elimde Zalman Z3 Plus kasa var. Buna uygun sticker siparişleri verdim. Ayrıca LED döşemek istiyorum. Öneriniz var mı? Ucuz ve hazır LED var ise link atar mısınız? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Hayalimdi bir kasa modlamak. Bunu yapmak istiyorum. Elimde Zalman Z3 Plus kasa var. Buna uygun sticker siparişleri verdim. Ayrıca LED döşemek istiyorum. Öneriniz var mı? Ucuz ve hazır LED var ise link atar mısınız? Teşekkürler.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 15 Haziran 2017 #2 Tek renk mi arıyorsun ? RGB denilen her renk yanan modelleri de var.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #3 Alperen Cıngıl dedi: Tek renk mi arıyorsun ? RGB denilen her renk yanan modelleri de var. Genişletmek için tıkla... Aslında siyah kasaya hangisi iyi giderse onu alacağım.
Alperen Cıngıl dedi: Tek renk mi arıyorsun ? RGB denilen her renk yanan modelleri de var. Genişletmek için tıkla... Aslında siyah kasaya hangisi iyi giderse onu alacağım.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 16 Haziran 2017 #4 Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben yapacak olsam kasam beyaz olsun isterdim.
MustafaHyl Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Maden Mühendisi 16 Haziran 2017 #5 Herhangi bir elektrikçiden istediğin uzunlukta hazırlatıp alabilirsin ben öyle yaptım. Ayrıca RGB led kullanırsan kumandasını da almalısın.
Herhangi bir elektrikçiden istediğin uzunlukta hazırlatıp alabilirsin ben öyle yaptım. Ayrıca RGB led kullanırsan kumandasını da almalısın.
El Patrón Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 118 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 22 Haziran 2017 #6 Aynı kasayı kullanıyoruz, ben forum içi satın aldım. Aldığım kişi mavi led ile kullanmış bende sökmedim benim hoşuma gidiyor. Dosya Ekleri IMG_3529.JPG 335,3 KB · Görüntüleme: 204
Aynı kasayı kullanıyoruz, ben forum içi satın aldım. Aldığım kişi mavi led ile kullanmış bende sökmedim benim hoşuma gidiyor.