A Abdullah Atabey Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #1 Zalman Z3 Plus'ta dvd room yada cd room bulunuyormu arkadaşlar ?
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 27 Kasım 2014 #2 Hayır.
A Abdullah Atabey Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #3 Ben bi sistem topladım fakat işletim sistemi filan almadım işletim sistemi kurulmadan sadece montajlayıpmı gönderirler ?
Ben bi sistem topladım fakat işletim sistemi filan almadım işletim sistemi kurulmadan sadece montajlayıpmı gönderirler ?
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 27 Kasım 2014 #4 Aynen öyle. İnternetten aldıysan parça halinde gelir. Faturalar ile montaj yaptırmaya en yakın şubeye gidebilirsin.
Aynen öyle. İnternetten aldıysan parça halinde gelir. Faturalar ile montaj yaptırmaya en yakın şubeye gidebilirsin.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 27 Kasım 2014 #5 Topladığın sistemi atar mısın.
A Abdullah Atabey Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #6 Yanlış anladın , Parçalar kasaya montajlanmış halde gelicek benim demek istediğim lisanssızda olsa işletim sistemi kurarlar mı ?
Yanlış anladın , Parçalar kasaya montajlanmış halde gelicek benim demek istediğim lisanssızda olsa işletim sistemi kurarlar mı ?
Çağlar SARIALİ Hectopat Katılım 13 Ekim 2014 Mesajlar 299 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Koordinatör 28 Kasım 2014 #7 Abdullah Atabey dedi: Yanlış anladın , Parçalar kasaya montajlanmış halde gelicek benim demek istediğim lisanssızda olsa işletim sistemi kurarlar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır kurmazlar. İşletim sistemini sizin kurmanız gerek. Son düzenleme: 28 Kasım 2014
Abdullah Atabey dedi: Yanlış anladın , Parçalar kasaya montajlanmış halde gelicek benim demek istediğim lisanssızda olsa işletim sistemi kurarlar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır kurmazlar. İşletim sistemini sizin kurmanız gerek.