Zalman Z3 Plus kasanın ön kapağı nasıl açılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Zalman Z 3Plus marka kasam var. Biliyorum çok eski bir kasa ama hala iş görüyor. Üstte iki ve egzoz olmak üzere hava çıkışını sağlayan 3 fan var. Ama hava girişini sağlayan önde sadece bir fan var ve fan alıp takmak istiyorum. Bu kasanın ön kapağı o kadar lanet ki açamadım. Fan takmamın farklı bir yolu VA rmı ya da kapağı nasıl çıkartırım?

Altta ve üstte kapağı tutan ikişer tane plastik kilit var, bir yan keski ya da pense ise üstten bastırıp içeri doğru ittirince açılıyor. Bende de aynı kasa var ve bu şekilde açabiliyorum.

Altta ve üstte kapağı tutan ikişer tane plastik kilit var, bir yan keski ya da pense ise üstten bastırıp içeri doğru ittirince açılıyor. Bende de aynı kasa var ve bu şekilde açabiliyorum.

Hocam üstten nasıl yan keskiyi sokacağım ki. O kısa aralığa girmez gibi geliyor.

Aynı kasayı kullanıyorum şuan. Yakın zamanda temizlik yaptım ön paneli çıkartmak aslında çok basit.
En altta elinizin gireceği bir boşluk var, oraya 4 parmağınızı sokun ve kuvvetli ama dikkatlice çekin o şekilde çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı