Zalman z3 Plus kasanın üstü ısınıyor?

Aykutti

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Zalman z3 Plus kasamı 10 gün falan dışarda iki yanı açık kullandım kablolamayı yapmamıştım. Bugün kablolamayı bitirdim ve kasayı aşşağıya indirdim kapakları kapalı bi şekilde. Kasa dışardayken hiç elimi oraya götürmemiştim ama alta indirince farkettim kasanın üstü ortalama derecede ısınıyor, bu normal mi ayrıca üstte çalışan 2 adet fan var. Dediğim gibi üstünü hiç kontrol etmemiştim ondan emin olamıyorum. Yardım bekliyorum.

Aynı kasayı kullanıyorum. Üst tarafın ısınması normal. Hatta diğer tarafların da normal ama üstte 2 tane fan var. Tahliye fan görevi görüyorlar yani kasa içindeki sıcak havayı dışarı atıyorlar. Değerlerinizi programlarla test edip bakabilirsiniz. Bende sizden bir yardım isteyeceğim. Kablolamayı nasıl yaptınız acaba? Bende yapmak istiyorum. Biraz dağınık kasam.

Kardes benim babam elektrik elektronikci ona verdim tuvalete gittim geldim tertemiz olmustu kasa sonra kendim bakindim biraz cogunu anakartin arkasina gelen bolume aktarmis kablolarin fazlaliklari da HDD bolumunun altindaki bosluga duzenli sekilde koymus. Onun disinda gozleyemedim cogu seyi. Hangi programdan olcucez kardes seninle bir deger karsilastirmasi yapalim.

Hadi yapalım. AIDA64 programını indirin. Algılayıcı kısmında ki değerleri yorumlarım ben sizin için. Algılayıcı kısmında ki ekranın resmini çekip konuya atabilirsiniz. Sistem özelliklerinizi yazmayı da unutmayın.

Az once yaptim 40-45 arasi tum islemci degerleri. Baska birseye bakiliyor mu?

İyi gibi suan hersey ya ama bildigin paranoyal oldum kasa geldi geleli

Dediğiniz gibi bende oldum bir ara. Çok üstüne düşünce mutlaka birşey çıkıyor. 5 ayda laptop fan'ı arızalandı. Ürün değişimi yaptılar. Şimdi masaüstüne geçtim. Önemsememeye çalışıyorum ama elde değil.

Kesinlikle. Katiliyorum ama elde degil. Neyse hocam witcher actim simdi fulledim 30 fps verdi biraz kisiyorum rahat bi oyun. Herneyse sagolun hersey icin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…