nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 8 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben Zalman Z3 PLUS kasaya sahibim. Bu kasanın ön portlarına kulaklık ve mikrofon takıyorum kulaklığı tanıyor fakat mikrofonu hat girişi olarak algılıyor bu durum 2 farklı kulaklıkla da aynı ne yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar ben Zalman Z3 PLUS kasaya sahibim. Bu kasanın ön portlarına kulaklık ve mikrofon takıyorum kulaklığı tanıyor fakat mikrofonu hat girişi olarak algılıyor bu durum 2 farklı kulaklıkla da aynı ne yapabilirim ?
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 8 Şubat 2015 #2 O ayarları bilgisayardaki ses kartı programından değiştirilebilmesi lazım.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 8 Şubat 2015 #3 Silinen üye dedi: O ayarları bilgisayardaki ses kartı programından değiştirilebilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun port çalıştı ama mikrofonun sesi çok az ama neyse bende arka portları kullanmaya devam ederim.
Silinen üye dedi: O ayarları bilgisayardaki ses kartı programından değiştirilebilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun port çalıştı ama mikrofonun sesi çok az ama neyse bende arka portları kullanmaya devam ederim.
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 8 Şubat 2015 #4 Mikrofon ayarlarındada mikrofon takviyesi gibi bi ayar olması lazım.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 8 Şubat 2015 #5 Silinen üye dedi: Mikrofon ayarlarındada mikrofon takviyesi gibi bi ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var ama aşırı cızırtıya neden oluyor.
Silinen üye dedi: Mikrofon ayarlarındada mikrofon takviyesi gibi bi ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Var ama aşırı cızırtıya neden oluyor.
Mert38 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 1.136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2015 #6 Ben de Z3 Plus kasaya sahibim fakat hiç öyle bir sorun olmuyor. Galiba mikrofonunda sorun var gibi.