Mustafa Eren Döker Hectopat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2016 #1 Merhaba iyi forumlar CORSAIR HYDRO SERİSİ H80i GT SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ bu sıvı soğutmayı Zalman Z3 Plus'ın egsoz fanının olduğu yere monte etsem bi uyumsuzluk veya bir sorun olur mu?
Merhaba iyi forumlar CORSAIR HYDRO SERİSİ H80i GT SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ bu sıvı soğutmayı Zalman Z3 Plus'ın egsoz fanının olduğu yere monte etsem bi uyumsuzluk veya bir sorun olur mu?
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 15 Ağustos 2016 #2 Olmaz. Zalman Z3 Plus büyük bir kasa.
Mustafa Eren Döker Hectopat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #3 MasterofTechnology dedi: Olmaz. Zalman Z3 Plus büyük bir kasa. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağol
MasterofTechnology dedi: Olmaz. Zalman Z3 Plus büyük bir kasa. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağol
Kéd Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 657 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2017 #4 MasterofTechnology dedi: Olmaz. Zalman Z3 Plus büyük bir kasa. Genişletmek için tıkla... Hortlamak gibi olmazsa bende zalman z9 plus var çift veya tek radyatör sığar mı tek sığar siğar diye düşünüyorum z3 plusdan biraz daha büyük
MasterofTechnology dedi: Olmaz. Zalman Z3 Plus büyük bir kasa. Genişletmek için tıkla... Hortlamak gibi olmazsa bende zalman z9 plus var çift veya tek radyatör sığar mı tek sığar siğar diye düşünüyorum z3 plusdan biraz daha büyük