Zalman Z3 Plus soğutucu önerisi

Gökberk Cura

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kasanın içinde H110M GAMING model anakart bulunuyor. i7 7700 işlemci ile kullanıyorum, şu an üzerinde stok fan var. Sıvı soğutma mı önerirsiniz, yoksa hava soğutma mı? 120mm yetersiz mi kalır? Ekran kartı 1060 ASUS ROG stıx olduğu için bayağı yer kaplıyor.

Bunu alın derim para cebinize kalsın işinizi fazlasıyla görür yanına bide güzel bir termal macun alın mis gibi olur.

Bunu alın derim, para cebinize kalsın. İşinizi fazlasıyla görür. Yanına bir de güzel bir termal macun alın mis gibi olur.
9CM fan hem soğutmada yetersiz kalıyor hem de sesli çalışıyor. Ayrıca alüminyum yaprak kalitesi çok kötü. Montajı da çok zor.

9cm fan hem soğutmada yetersiz kalıyor hem de sesli çalışıyor. Ayrıca alüminyum yaprak kalitesi çok kötü. Montajı da çok zor.

Montajı zor değil. 1 hafta önce kendim aldım. Biraz bastırınca oturuyor hemen. İşlemcim i7 4790 boşta 30 derece yükte 66'yı geçmiyor hiç. Çok gürültülü de çalışmıyor, kalite olarak haklı olabilirsiniz belki, ucuz mal çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı zor değil 1 hafta önce kendim aldım. Biraz bastırınca oturuyor hemen. İşlemcim İ7 4790 boşta 30 derece yükte 66'yı geçmiyor hiç. Çok gürültülü de çalışmıyor. Kalite olarak haklı olabilirsiniz belki. Ucuz mal çünkü.
Aynı ürünün sadece adı değişik olanını (Dark Freezer X94RD) kullandım. Montajı tam bir işkenceydi. Hatta takmaya çalışırken anakartına zarar verenler olmuş.

Soğutmasının stok soğutucudan farkı yok.

Aynı kasaya sahibim Asus tuf 550m AMD 5600xt ve 3600x işlemcim var ve kasa stok fanlariyla soğuk ve stabil çalışıyor kasanın soğutması çok iyi . Çok gerekli değilse almayın bence .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı