Arkadaslar Hyper X Fury 120 GB SSD aldim ama maalesef ki yuvaya oturmuyor. Sag taraf havada kaliyor, nasil takabilirim, yardimci olabilecek var mi ? Birde o yapiskanli aparati takmaya gerek var mi ?
Bu sekilde montâji yaptim ama hafif bir sekilde yan duruyor(sağ tarafdan) sol kisimdan vidaladim.Ayrica ssd ve vida arasinada kaçak olmasin diye resimde goruldugu uzere aparat koydum.Birde ssd ile beraber gelen plastik aparat var yapiskanli oyle denedim malesef hic olmuyor.Acaba suanki durum dogrumudur acaba ?
Peki hocam ama isde sag taraf izin vermiyor , dengeli olmamis.Bir de o aparati yapistirmam gereklimi ? Yoķsa sadece duz bir sekilde montalamak dogru olur mu ?
Peki hocam ama isde sag taraf izin vermiyor , dengeli olmamis.Bir de o aparati yapistirmam gereklimi ? Yoķsa sadece duz bir sekilde montalamak dogru olur mu ?
Boyle daha iyi oldu gibi ama sag tarafda o iki çentik de tam tutuyor gibi en azindan sarsilmaz.Ama umarim bir sorun yaratmaz kaçak vb. Olaylara boyle olduysa cok guzel.
Boyle daha iyi oldu gibi ama sag tarafda o iki çentik de tam tutuyor gibi en azindan sarsilmaz.Ama umarim bir sorun yaratmaz kaçak vb. Olaylara boyle olduysa cok guzel. Eki Görüntüle 74756