Çözüldü Zalman z3 Plus SSD Montaj Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

55metehan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar Hyper X Fury 120 GB SSD aldim ama maalesef ki yuvaya oturmuyor. Sag taraf havada kaliyor, nasil takabilirim, yardimci olabilecek var mi ? Birde o yapiskanli aparati takmaya gerek var mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimini çekip atar mısın ?

Bu sekilde montâji yaptim ama hafif bir sekilde yan duruyor(sağ tarafdan) sol kisimdan vidaladim.Ayrica ssd ve vida arasinada kaçak olmasin diye resimde goruldugu uzere aparat koydum.Birde ssd ile beraber gelen plastik aparat var yapiskanli oyle denedim malesef hic olmuyor.Acaba suanki durum dogrumudur acaba ?
20150605_115632.jpg

Dosya Ekleri

• 20150605_115632.jpg
    20150605_115632.jpg
    209,8 KB · Görüntüleme: 2.804
Bu resimde ki gibi takılacak.
record_10233281.jpg

Peki hocam ama isde sag taraf izin vermiyor , dengeli olmamis.Bir de o aparati yapistirmam gereklimi ? Yoķsa sadece duz bir sekilde montalamak dogru olur mu ?

Peki hocam ama isde sag taraf izin vermiyor , dengeli olmamis.Bir de o aparati yapistirmam gereklimi ? Yoķsa sadece duz bir sekilde montalamak dogru olur mu ?
Ssd'nin vida yuvalarının yanında bulunan o turuncu aparatı çıkar. Böyle dene bi.

Boyle daha iyi oldu gibi ama sag tarafda o iki çentik de tam tutuyor gibi en azindan sarsilmaz.Ama umarim bir sorun yaratmaz kaçak vb. Olaylara boyle olduysa cok guzel. (y)
20150605_123017.jpg

Tesekkurler hocam ama elektrik kacagi olursa oyuzden tedirginim o yapiskanli plastik aparati kullanmadim ama kullansamda vidalayamiyorum.

Sorun çözulmustur. Konu kilitlenebilir.

20150605_212918.jpg 20150605_212844.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı