Zalman Z3 Plus ve Corsair VS450 PSU alınır mı?

Furkan bulduk

Kilopat
Dün bir sistem toplayacaktım fakat bazı sorunlar çıktı ve yarına erteledik. Bu fırsatla sizlerden emin olmadığım iki parça hakkında bir tavsiye almak istiyorum.

Biraz bakındım ve şu kasanın iyi olduğunu söyleyenler oldu:
Bu fiyatta önerebileceğiniz daha iyi bir kasa var mıdır?

PSU olarak ise şunu seçtim:
Bu PSU sizce yeterli midir? Bu fiyat aralığında daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır? ( Ekran kartım GTX 1050 Ti, işlemci ise Ryzen 1300X olacak)

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Kasa fiyatına göre gayet iyi, alternatif olarak Dark Sentinel veya N10 öneririm.
PSU da gayet iyi, belirttiğiniz bileşenlere fazlasıyla yeterli olacaktır.

Kasa iyi fakat kablolama ve iç hacim olarak başarılı olmadığını düşünüyorum. Fiyat performans olarak iyi ama.
Peki sizce bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Kasa fiyatına göre gayet iyi, alternatif olarak Dark Sentinel veya N10 öneririm.
PSU da gayet iyi, belirttiğiniz bileşenlere fazlasıyla yeterli olacaktır.

Kusura bakmayın konuda fazlalık olmasın diye sormadım şimdi sormak da yersiz olacak belki ama yine de kısa bir şey sormak istiyorum. Ben sisteme HDD olarak şunu seçtim:

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Herkes Toshibe p300 tercih ediyor. Farkları nelerdir? Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Uygun fiyata alacağın iyi bir kasa aynı kasayı bende kullanıyorum içinde 5 fan yuvası var 4 tane içinde olarak geliyor istediğin zaman öne 1 tane fan daha takabiliyorsun. İç hacmi geniş ve kablolama için gayet iyi.

Dosya Ekleri

• c45b8b4a-8e12-418b-a075-efd56017aa0a.jpg
    c45b8b4a-8e12-418b-a075-efd56017aa0a.jpg
    156,6 KB · Görüntüleme: 104
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı