Zalman Z3 Plus vs Frisby FC-8890G

leovan13

Kilopat
Daha fazla  
Zalman Z3 Plus mı Frisby FC-8890G mi almalıyım? Arastırmalarıma göre Frisby biraz kalitesiz ve içindekı PSU'da kalitesizmiş Zalman'ı çok öneriyorlar. Boş Zalman kasası alıp içine kendim PSU koymak ıstıyorum. 650W+ lı başka kasa önerileriniz veya PSU önerileriniz varsa açığım bütçe Max 750 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZALMAN Z3 PLUS WHITE kullandım ve malzemesi çok kötü. Soğutması güzel, SSD'yi kasa içinde koyabilecek bir yuva yok. Sadece 1 tane SSD yuvası var kasanın. Ekran kartı yuvalarını 1 kez açarsanız geri takamazsınız. Ayrıca 5. fan takmak için ön paneli bir kez açmam yetti... Daha da kendine gelemedi ön paneli. Sattım kurtuldum neyse ki.

Sistemim Ekran kartı : asus rog strix gtx 1050 ti
anakart : asus prime m360m-k
islemcı :intel i5 9400f
Zalman Z3 Plus almanı önermem.
ne gibi bir eksileri var sizce ?

Z3 Plus güzel kasa bende kullanıyorum fakat arkadaşın dediği gibi sadece 1 SSD yuvası var onada zar zor takılıyor. Soğutması güzel ben memnunum. 2 üst, 1 egzoz ve 1 içeri hava üfleyen fanları var. 5. fan takmak aşırı zor o yüzden ben uğraşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…