B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 28 Eylül 2015 #1 Zalman Z3 Plus modelli kasa aldım ancak memnun değilim, yerine Corsair 100R alsam nasıl olur?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #2 Eğer memnun değilseniz alabilirsiniz ben Zalman Z3 Plus kullanıcısıyım sorununuz nedir?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 28 Eylül 2015 #3 Üstteki fan tıkırtı sesi yapıyor ve ürün sorunlu çıktığı için artık kullanasım gelmiyor.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #4 Fan değişimi daha mantıklı ve hesaplı olacaktır.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 28 Eylül 2015 #5 Eğer Corsair Carbide 100R iyi ise iade edip onu almayı düşünüyorum.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #6 O zaman Corsair Carbide 100R ile değiştirebilirsiniz.
Akın Tahta Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2015 #7 MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA bu kasaya COOLER MASTER BLADE MASTER 120MM FAN bunlardan 3 tane taktım gayet memnunun istersen araştır senin kasan da kötü bir kasa değil parana yazık etme bence
MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA bu kasaya COOLER MASTER BLADE MASTER 120MM FAN bunlardan 3 tane taktım gayet memnunun istersen araştır senin kasan da kötü bir kasa değil parana yazık etme bence
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 29 Eylül 2015 #8 Zaten bilgisayarı ailemde ki herkes kullanıyor, onlarda istemediği için değişim mümkün değil. Diğer alternatiflere bakacağız. Fan değişimi en son şey olmalı. Bu konu üzerinden devam edilecektir: Zalman Z3 Plus fan tıkırtı sorunu
Zaten bilgisayarı ailemde ki herkes kullanıyor, onlarda istemediği için değişim mümkün değil. Diğer alternatiflere bakacağız. Fan değişimi en son şey olmalı. Bu konu üzerinden devam edilecektir: Zalman Z3 Plus fan tıkırtı sorunu