O videodaki maalesef 120SE değil 120 modeli. Kule boyutu 157mm 120 nin 120 SE nin 155. Bende bu videoya bakarak aldım sonra 120 düz versiyon olduğunu görünce bizim aldığımız daha mı kötü yoksa diye korktum. Ama az farkla daha iyiymiş 120SE Ama yakındır yani performansları. TR ye ilerde çok daha iyi modelleri geleceğini düşünüyorum. Amazonda var ama kargo ücreti binince fiyatlar 2 bin lirayı buluyor yeni modelleri var daha başarılı muhtemelen çoğu. 120SE bi tık FP gibi diğer soğutucularına göre. Youtube da var videoları.
Sistemi toplayamadığım için performansını bilemiyorum ama satın aldım geldi fena görünmüyor. Bu fiyata TR de ki en iyi kule tipi soğutucu galiba bu 120SE yani. Amazon linki de burda thermalright mağazasının.
120 nin videolardaki görüntüsü daha tok gibi sağlam gibi göründü gözüme ama 120SE sırf ARGB için mi üretilmiş bilemedim yani 120 varken 120SE neden var. O sitede bir kaç tane daha phantom falan gibi farklı isimli aynı şeyin laciverti var anlayamadım. Bir tane 140 lık var o çok güzel görünüyor ama amazondan almak çok pahalı. Başka bir yerde de yok.