Zalman Z3 vs Zalman R1

Sapphire R9 280X ekran kartı ve 3466MHz anakartı taşıyabilecek iyi soğutmalı kasa sizce hangisidir?

• Oy verenlerin toplamı
    14

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
  • AMD Sapphire R9 280X Vapor ekran kartını,
  • Intel i5 6500 işlemciyi,
  • 16 GB 3000 MHz RAM,
  • 3466 MHz anakartı,
  • 3,5" HDD'yi,
  • 2,5" SSD'yi,
Destekleyen ve ısınma sorununu ortadan kaldıracak kasaya oy verirseniz sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
R1 Serisini hiç bilmiyorum fakat ben Z3 Plus 600W modelini kullanıyorum. İşlemci ısım 30-35 ( Stock Fan) derece yükte bile 40 derece anca, ekran kartı boşta 30 ile 40 arası, yükte ise 40-55 arası. Üste 2 geniş fan, önde 1 tane geniş ve kasa içinde arkaya doğru 1 tane yine geniş fanı var yani kısacası benim size önerim Z3 Plus olucaktır.

Bu r1 hakkında bilgisi olan yokmu yahu :D . Bende r1'i çok beğendim almayı düşünüyorum ama kullanan falan olsa iyi olur bilgi alsak konu hortlanmış bu arada :D

Aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Z3 plus'a bir fan daha fazla takılıyor. R1'in ise önü ve üstü kapalı olduğu için hava sirkülasyonunda sorun olabilir.

Bu r1 hakkında bilgisi olan yokmu yahu :D . Bende r1'i çok beğendim almayı düşünüyorum ama kullanan falan olsa iyi olur bilgi alsak konu hortlanmış bu arada :D

Zalman markasının kasaları genelde iyi zaten ama Z3 bilindik olduğu için ve kendim kullandığım için önerdim R1'de alınabilir tabiki. Youtubede ki incelemelere bakman da lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı