Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #1 Arkadaslar kasa önerisi aldım ve bana bu kasa ve bu psu'yu önerdiler.Linkleri atıyorum. ► Kasa : www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ► Güç Kaynagı : www.vatanbilgisayar.com: ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Hertürlü önerilerinize açıgım iyi günler .
Arkadaslar kasa önerisi aldım ve bana bu kasa ve bu psu'yu önerdiler.Linkleri atıyorum. ► Kasa : www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar ► Güç Kaynagı : www.vatanbilgisayar.com: ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Hertürlü önerilerinize açıgım iyi günler .
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #2 Kasa bizimde önerdiğimiz tam bir fiyat performans kasası. Alınabilir. Güç kaynağını 80+ bir güç kaynağı ile değiştirmeni tavsiye ederim. www.vatanbilgisayar.com: SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Kasa bizimde önerdiğimiz tam bir fiyat performans kasası. Alınabilir. Güç kaynağını 80+ bir güç kaynağı ile değiştirmeni tavsiye ederim. www.vatanbilgisayar.com: SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #3 Vatan bilgisayardan baktım psu'ya fakat yorumlarda cok ses yapıldığı söylenmiş buna ne diyorsunuz ?
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 28 Ocak 2015 #4 Ben alacaktım vatandaki yorumu okuyunca vazgeçtim bileşenleri tehlikeye atmamak için corsair cs750m aldım.
Ben alacaktım vatandaki yorumu okuyunca vazgeçtim bileşenleri tehlikeye atmamak için corsair cs750m aldım.
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #5 Bütçene göre en az 80+ başka bir ürün seçebilirsin. Edit:Yoruma baktım arkadaşın ki sorunlu bir ürüne benziyor. Normalde o kadar ses çıkarması mümkün değil.
Bütçene göre en az 80+ başka bir ürün seçebilirsin. Edit:Yoruma baktım arkadaşın ki sorunlu bir ürüne benziyor. Normalde o kadar ses çıkarması mümkün değil.