S sabertooth Hectopat Katılım 6 Mart 2013 Mesajlar 25 6 Temmuz 2013 #1 ZALMAN Z5 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA MI YADACORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R MIDT ATX SİYAH KASA mı KARAR VEREMEDİM 2 ÜRÜNÜNDE FİYATI 154 TL SİZCE HANGİSİ? BUGÜN ALACAĞIM TEŞEKKÜRLER.
ZALMAN Z5 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA MI YADACORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R MIDT ATX SİYAH KASA mı KARAR VEREMEDİM 2 ÜRÜNÜNDE FİYATI 154 TL SİZCE HANGİSİ? BUGÜN ALACAĞIM TEŞEKKÜRLER.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2013 #2 200R daha iyi, ama bence 200R çok sade bir tasarım hiç şık değil bu daha iyi bir seçim. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - DOKKER (DOCKING STATION) MidT ATX S
200R daha iyi, ama bence 200R çok sade bir tasarım hiç şık değil bu daha iyi bir seçim. VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - DOKKER (DOCKING STATION) MidT ATX S
S sabertooth Hectopat Katılım 6 Mart 2013 Mesajlar 25 6 Temmuz 2013 #3 mevsres dedi: 200r daha iyi, ama bence 200r çok sade bir tasarım hiç şık değil bu daha iyi bir seçim. vatan computer - thermaltake - dokker (docking station) midt atx s Genişletmek için tıkla... Bu ürünü de gördüm fakat kablo saklama özelliği yok gibi geldi bana. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2013
mevsres dedi: 200r daha iyi, ama bence 200r çok sade bir tasarım hiç şık değil bu daha iyi bir seçim. vatan computer - thermaltake - dokker (docking station) midt atx s Genişletmek için tıkla... Bu ürünü de gördüm fakat kablo saklama özelliği yok gibi geldi bana.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2013 #4 Evet ben de yeni farkettim kablo kanallarının olmadığını. Vatan Bilgisayar kasa konusunda bence kötü bir mağaza Teknobiyotik'te o fiyata süper kasalar var. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X GT Black 2xKırmızı Led Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri TeknoBiyotik: AeroCool Xpredator X1 Black 2x12cm FAN 2xUSB3.0 Fan Kontrolcülü Mid Tower ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri
Evet ben de yeni farkettim kablo kanallarının olmadığını. Vatan Bilgisayar kasa konusunda bence kötü bir mağaza Teknobiyotik'te o fiyata süper kasalar var. TeknoBiyotik: Aerocool Strike X GT Black 2xKırmızı Led Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri TeknoBiyotik: AeroCool Xpredator X1 Black 2x12cm FAN 2xUSB3.0 Fan Kontrolcülü Mid Tower ATX Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri
R RamsesJX Kilopat Katılım 8 Şubat 2013 Mesajlar 568 6 Temmuz 2013 #5 Bu kasayı oldum olası sevmişimdir TeknoBiyotik: Aerocool Strike X GT Black 2xKırmızı Led Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri
Bu kasayı oldum olası sevmişimdir TeknoBiyotik: Aerocool Strike X GT Black 2xKırmızı Led Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri