D Doğa Metin Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 48 29 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar merhaba, şu an kullandığım kasayı değiştirmek istiyorum. Yeni kasa olarak Zalman Z7 Neo almayı düşünüyorum. RGB bir kasa almayı planlıyorum. Bu kasa nasıl herhangi bir bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba, şu an kullandığım kasayı değiştirmek istiyorum. Yeni kasa olarak Zalman Z7 Neo almayı düşünüyorum. RGB bir kasa almayı planlıyorum. Bu kasa nasıl herhangi bir bilgisi olan var mı?
Teris Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 29 Temmuz 2019 #11 Doğa Metin dedi: Bariz ısınmadan kastınız kasanın içi kaç derece oluyor onu takip ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Kasa sıcaklığını bilmiyorum CPU ve GPU takip ediyorum Artı 0 Eksi
Doğa Metin dedi: Bariz ısınmadan kastınız kasanın içi kaç derece oluyor onu takip ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Kasa sıcaklığını bilmiyorum CPU ve GPU takip ediyorum
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 29 Temmuz 2019 #12 Daha iyi hava akışına sahip MB511 RGB veya Spec-Delta alabilirsin. COOLER MASTER MasterBox MB511 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA COOLER MASTER MasterBox MB511 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNN-RGB ITOPYA'da. www.itopya.com CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sürprizbozan F/P olarak bu da bonus olsun. Artı 0 Eksi
Daha iyi hava akışına sahip MB511 RGB veya Spec-Delta alabilirsin. COOLER MASTER MasterBox MB511 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA COOLER MASTER MasterBox MB511 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNN-RGB ITOPYA'da. www.itopya.com CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Sürprizbozan F/P olarak bu da bonus olsun.
KS KS D Doğa Metin Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 48 29 Temmuz 2019 #13 Teris dedi: Kasa sıcaklığını bilmiyorum CPU ve GPU takip ediyorum Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU kasa parçaları açıkken kaç kapalıyken kaç derecede oluyor ? Artı 0 Eksi
Teris dedi: Kasa sıcaklığını bilmiyorum CPU ve GPU takip ediyorum Genişletmek için tıkla... CPU ve GPU kasa parçaları açıkken kaç kapalıyken kaç derecede oluyor ?