1 129437 Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 1.287 Çözümler 1 4 Mart 2017 #11 FantastikTürk dedi: Iste zaten Z9 Neo secmemin sebebi şık olmasi . Goren herkes cok şık ve yakisikli diyir sen de 2 kez saymissin . Yalniz hava akisi nasil soruma hala cevap gelmedi . Genişletmek için tıkla... Sabır biraz hocam.
FantastikTürk dedi: Iste zaten Z9 Neo secmemin sebebi şık olmasi . Goren herkes cok şık ve yakisikli diyir sen de 2 kez saymissin . Yalniz hava akisi nasil soruma hala cevap gelmedi . Genişletmek için tıkla... Sabır biraz hocam.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 4 Mart 2017 #12 Hocam konuyu 22 Şubat'ta açtim sabir mi dediniz ? Yok yani bir kisi de mi almaz bu kasayi ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Mart 2017 #13 FantastikTürk dedi: Hocam konuyu 22 Şubat'ta açtim sabir mi dediniz ? Yok yani bir kisi de mi almaz bu kasayi ? Genişletmek için tıkla... Almış gibi bilgilendiriyorum sizi hocam. Başka sorunuz var mı ?
FantastikTürk dedi: Hocam konuyu 22 Şubat'ta açtim sabir mi dediniz ? Yok yani bir kisi de mi almaz bu kasayi ? Genişletmek için tıkla... Almış gibi bilgilendiriyorum sizi hocam. Başka sorunuz var mı ?
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 10 Mart 2017 #14 Hocam hava sirkulasyonu mesajini yeni goruyorum bildirim gelmemis . Eksik olmaz sagol @Jira kardesim . @Empyrean Hocam senden de sistemi kurunca inceleme bekliyorum kasanin . Yalniz hic kimse Z9 Neo almadi mi ya? Z11 Neo mu bu mu karar veremiyorum.
Hocam hava sirkulasyonu mesajini yeni goruyorum bildirim gelmemis . Eksik olmaz sagol @Jira kardesim . @Empyrean Hocam senden de sistemi kurunca inceleme bekliyorum kasanin . Yalniz hic kimse Z9 Neo almadi mi ya? Z11 Neo mu bu mu karar veremiyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Mart 2017 #15 FantastikTürk dedi: Yalniz hic kimse Z9 Neo almadi mi ya? Z11 Neo mu bu mu karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kuzenim RX 480 ile bu kasayı kullanıyor ve şu ana kadar bir şikayetini duymadım. Başka forumlarda da incelemeleri, beğenileri ve önerenleri çok. Bide ben buraya bir inceleme bırakıyorum. Zalman Z11 Neo İncelemesi ve Montaj ( Türkçe )
FantastikTürk dedi: Yalniz hic kimse Z9 Neo almadi mi ya? Z11 Neo mu bu mu karar veremiyorum. Genişletmek için tıkla... Kuzenim RX 480 ile bu kasayı kullanıyor ve şu ana kadar bir şikayetini duymadım. Başka forumlarda da incelemeleri, beğenileri ve önerenleri çok. Bide ben buraya bir inceleme bırakıyorum. Zalman Z11 Neo İncelemesi ve Montaj ( Türkçe )
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 10 Mart 2017 #16 Bu arada guncelleme : Ingilizce site kafami karistirdi Z11 Neo mu once cikti Z9 Neo mu? Ben Z11 Neo en aon cikan diye biliyorum. Ingilizce sitelerden anladigim kadariyla Z9 Nei daha iyi diyorlar ama kullanan birisi olsa daha iyi olacak.
Bu arada guncelleme : Ingilizce site kafami karistirdi Z11 Neo mu once cikti Z9 Neo mu? Ben Z11 Neo en aon cikan diye biliyorum. Ingilizce sitelerden anladigim kadariyla Z9 Nei daha iyi diyorlar ama kullanan birisi olsa daha iyi olacak.