Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar bu fana para vermedim, elime bir yerden ulaştı. Sizce fan nasıl? Fan bu şekilde:
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ekim 2014 #2 Isı boruları bulunan güzel bir soğutucu. Takıp denedin mi ?
B Burak Gönül Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 279 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #3 Gayet güzel duruyor. Çift fan mı var?
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #4 Açıkçası bir yerden bulduğum için ekipmanları tam değil. Sadece fanı ve kendisi var. Montaj aparatları tam değil. Eğer elime geçirebilirsem takıp deneyeceğim. Stock fandaki sıcaklıkları şimdi atayım. Eğer fanı takabilirsem aradaki farkı gösteririm. Burak Gönül dedi: Gayet güzel duruyor. Çift fan mı var? Genişletmek için tıkla... Tek fan var hocam. Arkadaşlar adaptör yardımıyla prizden calıştırdım. Sizlerle görüntüleri paylaşayım. Son düzenleme: 5 Ekim 2014
Açıkçası bir yerden bulduğum için ekipmanları tam değil. Sadece fanı ve kendisi var. Montaj aparatları tam değil. Eğer elime geçirebilirsem takıp deneyeceğim. Stock fandaki sıcaklıkları şimdi atayım. Eğer fanı takabilirsem aradaki farkı gösteririm. Burak Gönül dedi: Gayet güzel duruyor. Çift fan mı var? Genişletmek için tıkla... Tek fan var hocam. Arkadaşlar adaptör yardımıyla prizden calıştırdım. Sizlerle görüntüleri paylaşayım.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #5 Bkz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/zalman-zf1125bthi-aparatsız-montaj-yaptık.115578/