Zalman ZM-700-LXII değiştirilmeli mi?

Bu listemde var benim de 1500 TL bir bütçe için sanırsam en iyisi bu oluyor doğru mudur? Tier kaç olduğunu korumaların neler olduğunu kapasitörleri nasıl biliyor musunuz?

Bu PSU'nun çok kötü olduğunu saatli bomba adeta C4 olduğunu duydum birkaç yerde açıkçası korkuyorum daha kullanmaya başlayalı 2 3 hafta oldu.

Beslemede sorun yok 2 haftadır kullanıyorum ama patlayacak vs diyenler oldu diye değişmeyi düşünüyorum.

Patlayacak bir PSU değil ama kötü bir PSU. 2000 TL fiyata yaklaşmanıza gerek yok. Önerilen NZXT'yi alın eğer değiştirmek istiyorsanız. Patlamaz ama o kadar da değil. Kaliteli değil onu bilin yeterli.

Tüm korumaları neredeyse tam

Evet doğru düzgün çalışan 2-3 tane şeyinden bir tanesi o neyse ki. Onun da range'i fazla uzun.

düşük kaliteli

Anladığım kadarıyla güç kaynaklarına karşı ilgin var. Okumak istersen diye bırakıyorum linki. II modeli değil ama fazlasıyla fikir veriyor. Kötü.

Burada da TX olan versiyonu ile beraber farklı alternatiflerinin testleri var. Çok yararlı article.

Benim listemde şunlar var hangisi almamı önerirsin?

NZXT C650 Bronze
Sharkoon sscool Zero 650W Gold
XPG Pylon 650W Bronze
FSP Hydro GSM Lite Pro 650W Gold.

Fiyatına bağlı olarak C650 öneririm ben de arkadaşımız gibi.

Çok teşekkür ederim. Kasa olarak ne önerirsiniz kasam şu an Zalman Z7 Neo çünkü. Kasa bütçem de 1500 civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…