oguzdj5555 Hectopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #1 Tuş ara sıra çalışıyor ama genelde çalışmıyor. Bir fonksiyon düğmesi var herhalde. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tuş ara sıra çalışıyor ama genelde çalışmıyor. Bir fonksiyon düğmesi var herhalde. Yardımcı olursanız sevinirim.
ametemre Hectopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #2 arasıra çalışıyor derken neyi kasteddiğini anlayamadım. fonksyon düğmesi ayrıntısını sana düşündüren "bağzen"lerin nasıl "bağzen"ler olduğunu paylaşırmısın ?
arasıra çalışıyor derken neyi kasteddiğini anlayamadım. fonksyon düğmesi ayrıntısını sana düşündüren "bağzen"lerin nasıl "bağzen"ler olduğunu paylaşırmısın ?
oguzdj5555 Hectopat Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #3 ametemre dedi: arasıra çalışıyor derken neyi kasteddiğini anlayamadım. fonksyon düğmesi ayrıntısını sana düşündüren "bağzen"lerin nasıl "bağzen"ler olduğunu paylaşırmısın ? Genişletmek için tıkla... Şöyle söyliyeyim önceden ara sıra çalıştıra biliyordum şimdi öyle çalıştırmayı da unuttum bir kaç tuşa basıp çalıştırıyordum fazla uzun sürmüyor du ama kısaca şuan CTRL çalışmıyor. Son düzenleme: 5 Mayıs 2017
ametemre dedi: arasıra çalışıyor derken neyi kasteddiğini anlayamadım. fonksyon düğmesi ayrıntısını sana düşündüren "bağzen"lerin nasıl "bağzen"ler olduğunu paylaşırmısın ? Genişletmek için tıkla... Şöyle söyliyeyim önceden ara sıra çalıştıra biliyordum şimdi öyle çalıştırmayı da unuttum bir kaç tuşa basıp çalıştırıyordum fazla uzun sürmüyor du ama kısaca şuan CTRL çalışmıyor.