EK2001 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Biraz araştırma yaptıktan sonra Zalman ZM-K500'ü almaya karar verdim ama kafama takılan bazı sorular var: Ghosting diye bir olay varmış bu klavyede tam olarak nasıl oluyor bu ghosting ? Klavye uzun ömürlü mü ? Masada kayma falan yapar mı ?
Biraz araştırma yaptıktan sonra Zalman ZM-K500'ü almaya karar verdim ama kafama takılan bazı sorular var: Ghosting diye bir olay varmış bu klavyede tam olarak nasıl oluyor bu ghosting ? Klavye uzun ömürlü mü ? Masada kayma falan yapar mı ?
BlackBelt Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 460 Makaleler 4 Yer İstanbul/Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #2 Zalman ZM-K500 Mekanik Klavye İncelemesi | Technopat Sosyal Buna bir bak istersen.
EK2001 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #3 Burada ghosting olayından bahsedilmemiş. O ne oluyor ?
BlackBelt Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 460 Makaleler 4 Yer İstanbul/Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #4 Klavyede bir kaç tuşa aynı anda bastığında veya bir tuşa uzun süre basılı tuttuğunda klavyenin algılamaması, afallaması durumuna denir.
Klavyede bir kaç tuşa aynı anda bastığında veya bir tuşa uzun süre basılı tuttuğunda klavyenin algılamaması, afallaması durumuna denir.
EK2001 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #5 Bu klavyede öyle bir durum var mı ? Varsa en fazla kaç tuşa aynı anda basabiliyoruz ?
BlackBelt Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 460 Makaleler 4 Yer İstanbul/Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #6 Sitesine baktım ama anti ghosting diye bir özellik göremedim. Biraz daha araştırayım. Zalman ZM-K500 kullanan,oneren var midir? Onerileriniz neler? | Technopat Sosyal Bu konuda arkadaşlar bu konuya açıklık getirmiş. Bakabilirsiniz.
Sitesine baktım ama anti ghosting diye bir özellik göremedim. Biraz daha araştırayım. Zalman ZM-K500 kullanan,oneren var midir? Onerileriniz neler? | Technopat Sosyal Bu konuda arkadaşlar bu konuya açıklık getirmiş. Bakabilirsiniz.
EK2001 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #7 Teşekkürler. Peki sizce almalı mıyım ?
BlackBelt Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 460 Makaleler 4 Yer İstanbul/Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #8 Bilgisayarım patlamasaydı ben almayı düşünüyordum. Parası kenarda duruyor. Eğer sizin için numpad ve ışıklandırma önemli değilse alabilirsiniz tabi. O fiyata güzel bir tercih açıkçası.
Bilgisayarım patlamasaydı ben almayı düşünüyordum. Parası kenarda duruyor. Eğer sizin için numpad ve ışıklandırma önemli değilse alabilirsiniz tabi. O fiyata güzel bir tercih açıkçası.