İyi günler arkadaşlar. Lenovo ideapad 510 kullanıyorum. Ekran kartı 61 dereceyi görünce hemen hızını yarıya düşürüyor. Bu da oyunlarda ani FPS düşmelerine sebep oluyor ve uzun bir süre böyle (2-3 dakika) devam ediyor. Bu bilinen bir kronik sorunu 510'un. 61 dereceyi 3-5 derece azaltacak bir soğutucu aramaya başladım bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? İkisi de fiyatlarıyla birbirine yakın modeller performansları hakkında bir bilgim yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Bence fan çok bir işe yaramıyor. Bende kötü bir model kullanıyorum. Kullanma amacın yükseltsin ve altına da biraz hava girsin yoksa masayı bile eritir. Vakumlu modellere bakmanı tavsiye ederim.
Bence fan çok bir işe yaramıyor. Bende kötü bir model kullanıyorum. Kullanma amacın yükseltsin ve altına da biraz hava girsin yoksa masayı bile eritir. Vakumlu modellere bakmanı tavsiye ederim.
O zaman güzel modellerden alırsan ısıya etkisi iyi olur.
Sonuçta pahal olan daha iyi olacak diye bir şey yok belki performans olarak farklar bile olmayabilir ama ucuz ve ek özelliklere sahip.