Zalman ZM-NC3 mü? Thermaltake Massive23 LX mi?

hllrsn06

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Lenovo ideapad 510 kullanıyorum. Ekran kartı 61 dereceyi görünce hemen hızını yarıya düşürüyor. Bu da oyunlarda ani FPS düşmelerine sebep oluyor ve uzun bir süre böyle (2-3 dakika) devam ediyor. Bu bilinen bir kronik sorunu 510'un. 61 dereceyi 3-5 derece azaltacak bir soğutucu aramaya başladım bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? İkisi de fiyatlarıyla birbirine yakın modeller performansları hakkında bir bilgim yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Zalman: ZM-NC 12"-17" NOTEBOOK SOĞUTUCU 200MM FAN- (SİYAH)
Thermaltake: CL-N0015 MASSIVE23 LX 10"-17" 23CM MAVİ LED FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU

Bence fan çok bir işe yaramıyor. Bende kötü bir model kullanıyorum. Kullanma amacın yükseltsin ve altına da biraz hava girsin yoksa masayı bile eritir. Vakumlu modellere bakmanı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim laptopta ızgara ekranla bağlantı yerinde ve ekranın çerçevesine doğru üflüyor. O yüzden vakumu direk eledim takılmayan bir yerde çünkü.

Benim laptopta ızgara ekranla bağlantı yerinde ve ekranın çerçevesine doğru üflüyor. O yüzden vakumu direk eledim takılmayan bir yerde çünkü.
O zaman güzel modellerden alırsan ısıya etkisi iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sonuçta pahal olan daha iyi olacak diye bir şey yok belki performans olarak farklar bile olmayabilir ama ucuz ve ek özelliklere sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…