0xDxnger Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Bu 2 fan benim elimde var. Fakat hangisi daha iyi soğutur bilgi verirseniz? Ona göre kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 0xDxnger dedi: Bu 2 fan benim elimde var. Fakat hangisi daha iyi soğutur bilgi verirseniz? Ona göre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bence Zalman ama eğer ikisi de elinde varsa bence ikisini de test et. Sonuçta soğutucunun üflediği havanın laptopunun altındaki havalandırma boşluğuna denk geldiğinde soğutma daha etkili olur.
0xDxnger dedi: Bu 2 fan benim elimde var. Fakat hangisi daha iyi soğutur bilgi verirseniz? Ona göre kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bence Zalman ama eğer ikisi de elinde varsa bence ikisini de test et. Sonuçta soğutucunun üflediği havanın laptopunun altındaki havalandırma boşluğuna denk geldiğinde soğutma daha etkili olur.