Zalman ZM-STC8 alınır mı?

thinx

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir hocam.
Bu fiyat bandında bu ikisine de bakabilirsiniz. Gramaj olarak MX-4 daha F/P kaçar.

Bende stc7 olanı var 4gr rahat 3-4 defa genel olarak sisteme yeter. Anakart chipset, ekran kartı ve işlemciye 3-4 kere kullanırsın. Ben memnunum açıkçası. R9 270X kullanıyorum oyunlar da tam yükte 60 - 62 derece civarında çalışıyor. Bence gayet iyi. İşlemci zaten buz gibi. Zalman cnps10X optima kule tipi soğutucusu var bu macun ile birlikte hiç 30 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ve yüke soktuğumda. Stc7 böyleyse stc8'de iyidir. Bence alın derim.

Bende stc7 olanı var 4gr rahat 3-4 defa genel olarak sisteme yeter. Anakart chipset, ekran kartı ve işlemciye 3-4 kere kullanırsın. Ben memnunum açıkçası. R9 270X kullanıyorum oyunlar da tam yükte 60 - 62 derece civarında çalışıyor. Bence gayet iyi. İşlemci zaten buz gibi. Zalman cnps10X optima kule tipi soğutucusu var bu macun ile birlikte hiç 30 dereceyi geçtiğini görmedim oyunlarda ve yüke soktuğumda. Stc7 böyleyse stc8'de iyidir. Bence alın derim.

Pump-out olmaz değil mi?

Pump-out macunun laptopun içine dağılmasına deniyordu herhalde bir forumda öyle yazıyordu o yüzden sordum.

Hocam bilmiyorum bende araştırarak aldım bu macunu bilgisayarımda biraz ısınma sorunu da vardı bir de uzun süredir kasayı komple dağıtıp temizleme düşüncemde olduğu için bütçeme uygun termal macunları inceledim bunda karar kıldım Vatan Bilgisayar'dan alıp gelmiştim. Isınma sorunu kalmadı sistem de. Zaten Zalman soğutma konusunda güzel bir markadır. Senelerdir kule tipi soğutucusunu kullanıyorum bir kere bile ısınma sorunu yaşamadım. Bende ki macunun iletim değerleri 7.2W/m-K bu arada. Gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı