4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Haziran 2021 #11 Akif dedi: Evet masaüstünde kullandım. Yeterince ince yaparsan yeterli olur hocam. 1G macunu sakın tek seferde dökmeyin boşa gider çoğu. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hayatta süremem. Macunu alıp yanımda bilgisayarcıya götürüp yanında bekleyerek fan ve macunu hallettireceğim. Yoksa elimde kalır. @Akif Bu arada laptoplarda hem GPU hem CPU'ya uygulanıyor diye biliyorum, doğru mu? Son düzenleme: 19 Haziran 2021
Akif dedi: Evet masaüstünde kullandım. Yeterince ince yaparsan yeterli olur hocam. 1G macunu sakın tek seferde dökmeyin boşa gider çoğu. Genişletmek için tıkla... Ben zaten hayatta süremem. Macunu alıp yanımda bilgisayarcıya götürüp yanında bekleyerek fan ve macunu hallettireceğim. Yoksa elimde kalır. @Akif Bu arada laptoplarda hem GPU hem CPU'ya uygulanıyor diye biliyorum, doğru mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Haziran 2021 #12 Masaüstü PC'lerde de hem GPU hem de CPU'ya uygulanıyor ki. Doğrudur. Laptopta kullanacakmışsın. Zalman 4g onu almak daha mantıklı olabilir.
Masaüstü PC'lerde de hem GPU hem de CPU'ya uygulanıyor ki. Doğrudur. Laptopta kullanacakmışsın. Zalman 4g onu almak daha mantıklı olabilir.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Haziran 2021 #13 Akif dedi: Laptopta kullanacakmışsın. Zalman 4g onu almak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Değişim daha sık olacağı için dedin sanırım?
Akif dedi: Laptopta kullanacakmışsın. Zalman 4g onu almak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Değişim daha sık olacağı için dedin sanırım?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Haziran 2021 #14 Hayır hem GPU hem de CPU'ya uygulanacağı için elinizde fazla fazla bulunsun diye hocam.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Haziran 2021 #15 Akif dedi: Hayır hem GPU hem de CPU'ya uygulanacağı için elinizde fazla fazla bulunsun diye hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman Zalman'ı alayım. Gerçi hangisini alırsam alayım sürdükleri kıytırık termal macundan daha iyi olacağı kesin...
Akif dedi: Hayır hem GPU hem de CPU'ya uygulanacağı için elinizde fazla fazla bulunsun diye hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman Zalman'ı alayım. Gerçi hangisini alırsam alayım sürdükleri kıytırık termal macundan daha iyi olacağı kesin...