Zalman ZM500-LXII 500W PSU RX 580 için yeterli midir?

vayne ban

Hectopat
Herkese merhaba,

Öncelikle aranızda yeniyim ve bir konu ile alakalı desteğinize ihtiyacım var.

Bilindik bir PC toplama sitesinden (reklam olmaması adına isim vermek istemedim) bir sistem siparişi vermiş bulunmaktayım.

Bu ürün içerisinde XFX RX 580 GTS XXX Edition 8 GB GDDR5 ekran kartı ve ASUS Prime A320M-F AMD A320 anakart kullanılmakta.

PSU olarak da Zalman ZM500-LX 500W 120mm Fanlı Power Supply kullanılıyor.

Bu sistem içerisinde bu PSU bana yeterli olacak mıdır? Herhangi bir risk barındırır mı?

Sistem montaj yapılıp test edilip yollanacak, zira toplayan kurum herhangi bir risk olması durumunda bu PSU'ya bu parçaların oldugu sisteme yerleştirmez diye düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Yeterlidir hocam Zalman sağlam markadır.

Hmm bu ürünler incehesap diye bağırıyor ama neyse. Yeterlidir ama ucu ucuna. Undervolt ile durumu dengeleyebilirsin.

Hmm bu ürünler incehesap diye bağırıyor ama neyse. Yeterlidir ama ucu ucuna. Undervolt ile durumu dengeleyebilirsin.

Ucu ucuna derken? Bu sistem işlerinden pek bişey anlamam ama ekran kartı ağır abi bu sistemde,oda tam kapasitede 250 w yiyormuş. Ki ben lol csgo tarzı oyunlar oynayacağım,yinede zorlar mı?

@vayne ban
League of Legends zorlamaz ama CS:GO dengesiz bir oyun şimdilik. Yeterli olucaktır hocam merak etme. Olmazsa bile undervolt yaparsın problem olmaz. Keşke almışken 600W alsaydın. Ben RX 590'ı 550W ile kullanıyorum problem yaşamadım.

Hazır sistem oldugu için açıkçası bir parça değişikliğini akıl edemedim desem yeridir,zira çok anlamam. İşlemcide ryzen5 1600. Sistemde tek ram vardı ben çift slot olsun diye ekstra bir ram daha aldım.

Sitesinde her türlü uyumlu oldugu yazıyor,sistemi alanlarda gayet memnun. Umarım sorun yaşamam.. İlgine çok teşekkür ederim.

Her türlü yeterli olacaktır, içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…