AbrahamLincoln Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 41 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #1 Beyler sizce bu PSU nasıl? Kullanan falan var mı aranızda? Ses yapıyor mu? Kaliteli midir? Fiyatı 162TL civarı falan, bu fiyata başka kaliteli bir PSU alabilir miyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2015
Beyler sizce bu PSU nasıl? Kullanan falan var mı aranızda? Ses yapıyor mu? Kaliteli midir? Fiyatı 162TL civarı falan, bu fiyata başka kaliteli bir PSU alabilir miyim sizce?
NeoAnderson Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 351 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #2 Kuzenime almistim gayet guzel bir PSU ses yapmiyor ve kaliteli tek sorunu Bronze sertifikasi olmamasi.
Kuzenime almistim gayet guzel bir PSU ses yapmiyor ve kaliteli tek sorunu Bronze sertifikasi olmamasi.
Azz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 1.671 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıbbi Mümessil 7 Nisan 2015 #3 Bahsettiginiz güç kaynagı çok kaliteli ve %84 ün üzerinde verimliligi var. Donanımlar hakkında detaylı bilgi için üretici web sitesini ziyaret edin. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
Bahsettiginiz güç kaynagı çok kaliteli ve %84 ün üzerinde verimliligi var. Donanımlar hakkında detaylı bilgi için üretici web sitesini ziyaret edin. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #4 Daha memnun olmayan görmedim. Ben de o güç kaynağını alacağım sistemim için.
1 1suleymancoban Decapat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2019 #5 Aydın K dedi: Daha memnun olmayan görmedim. Ben de o güç kaynağını alacağım sistemim için. Genişletmek için tıkla... ben memnun dilim kardeş gtx760 ile kullanıyorum bugün içini açtım psunun %10 ununu kaybetmişim meğer
Aydın K dedi: Daha memnun olmayan görmedim. Ben de o güç kaynağını alacağım sistemim için. Genişletmek için tıkla... ben memnun dilim kardeş gtx760 ile kullanıyorum bugün içini açtım psunun %10 ununu kaybetmişim meğer