Zalman'ın yeni kasası Z9 Iceberg

Kasanın ön yüzü asimetrik değil yalnız, yatay eksende ortadan ikiye böldüğünüzde ters ayna görüntü simetrisi elde ediyorsunuz.

Ya o konudan bakmayın hocam matematiğe girmeyin görüntü olarak asimetrik ama bence çok daha şık bir hava katmış.

Şıklığına kesinlikle katılsam da kasanın tasarımından yola çıkarak seçilen ismi kabul edemediğim için takılıyorum.

Be Quiet Pure Base 500'ün Full Tower hali gibi duruyor. Uygun fiyattan satışa çıksa bile ızgaralı kasa furyası devam ediyorken ülkemizde tutacağını sanmıyorum. N4 modelini getirmeleri lazım.
TR'de zaten Mesh olmayan kasa sobadır algısı var. Bu tür kasalar çok tutmuyor.

N4 gelse tutar tabii ama fiyatı da önemli.

TR'de zaten Mesh olmayan kasa sobadır algısı var. Bu tür kasalar çok tutmuyor.

N4 gelse tutar tabii ama fiyatı da önemli.
Kısmen doğru. Önü kapalı bir kasa ne kadar fanlarla arasında açıklık olsa da yanlardan hava kanalları, ızgara vs. olsa bile mesh panel bir kasayla "hava akışı" konusunda yarışamaz. Tabii bu kasanın kötü olduğunu göstermez. Herkes mesh panel temizliğiyle uğraşmayı sevmiyor veya herkes "arcibi manyağı" değil.
@CJack60 bakalım Zalman'ın Z-Sync özelliği ne kadar tutacak.

Fiyatı en az 950 ₺ denmiş ama ben daha pahalı olacağını düşünüyorum. Bu kasayı alacak olan da üst düzey parçalarla kullanır, hava soğutma falan kullanmaz sıcaklığı o kadar dert etmez. Z-Sync dediğin Corsair ICue tarzı bir yazılım kontrolcüsüyse pek tutmaz. Zalman'ın üst düzey kasalarına pek rağbet gösterilmiyor hariçten kontrolcüsüne hiç gösterilmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…