Zam Gelme İhtimalinden Korktu, 27 Yıllık PlayStation Plus Aboneliği Satın Aldı

Ülkenin durumunu açıklıyor.

Muhtemelen çocuğu PS ile tanışacak. Yeni PS modeli aldıktan sonra babası hesabını girecek. Sonra çocuk da; "Baba abonelik mi aldın?" diyecek. Babası da "Bundan 30 sene evvel almıştım, senin için." diyecek.
Ne boş yaptım ya

Çok saçma.

Hocam bunu 80'ler -90'lar zamanında söylesen haklısın fakat şu zamanlarda bilmiyorum çok riskli 27 yıl başta bu kadar durucaklarını düşünmüyorum yeni rakipler eleyecektir illaki.
80ler 90lar mı ? Hocam adamlar telefon,televizyon,kamera,oyun konsolu ve tonlarca oyun,kulaklık daha ne yapsınlar

Hocam yani şunumu diyorsunuz Sony hiç bitmeyecek dünya markası mı?
Öyle demiyorum, ama PlayStation bitse dahi piyasadan silinecek bir marka değil. Kamera işinde zaten devler, telefon sensörleri konusunda da keza öyle. Medya tüketimine yönelik ürünlerde de durumları çok iyi, müzik şirketi ve yarı iletken şirketleri var. Telefon pazarında eskisi kadar olmasa da hala varlıkları sürüyor.

Geçen yıl karlarında rekor kırdılar. Ayrıca Sony'nin bir geçmişi de var bilindiği üzere, özetle Sony'nin önümüzdeki 20 küsür yılda bitmesi için ciddi bir rakibe ihtiyacı var, ya da yönetimde bazı sıkıntılar yaşanması lazım.

O yıllarda bu abonelik sistemi yerine başka bir sistem gelirse adama bir kıyak yaparlar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…