Zaman geçirmelik oyun önerisi

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.752
Makaleler
1
Forumdaki bütün konuları inceledim fakat aranan kanı bulamadım maalesef. Günde 2-3 saatlik boşluğumu değerlendirebileceğim bir oyun arıyorum. Hitman 3'ten, Far Cry serisine, Just Cause serisine, RDR2 veya GTA 5, God of War gibi yapıtları da 1-2 defa bitirdim. Stardew Valley gibi 2D grafiğe sahip oyunları pek oynamıyorum. Az kişinin bildiği fakat cevher olan oyun önerileriniz var mı? Sistemim şu anda bütün oyunları kaldırabilecek güçte. Battlefield serisini de bitirdim fakat bu tarz oyunlarda pek sarmıyor. CoD olsun, BF olsun, ETS 2 olsun. Daha çok Far Cry, SIM City veya Just Cause gibileri sarıyor. Dying Light, Crysis tarzında oyunlar da sarmıyor beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dar zamanlarimda oynayip ciktigim oyun :)

Dosya Ekleri

• 3C294C0E-9B90-4A36-B308-608C46D9BE18.png
    3C294C0E-9B90-4A36-B308-608C46D9BE18.png
    352,7 KB · Görüntüleme: 399
Hocam call of duty serisinden oyunları beğenebilirsiniz cod modern warfare (2019) öneririm GTA online baya vakit geçirmeye de yardımcı olabilir.

Far Cry'ı 1 2 defa bitirdiysen hocam.... Diyecek bir şeyim yok. Hellblade oynamadıysan dene.
Güzel bir şeye benziyor denerim.
Sifu tavsiyemdir. (Epic Games' tedir kendisi.)
👍
Company Of Heroes 3, Hell Let Loose ve Insurgency veya Insurgency: Sandstorm bakabilirsin. RP'ye kendini kaptırırsan 2-3 saatten daha uzun sürer ama Squad ya da ARMA3'e de bakabilirsin.
COH haricinde saydıklarınızı denedim de sevemedim hocam. :(
Dar zamanlarimda oynayip ciktigim oyun :)
Bu da güzel bir şeye benziyor teşekkürler.
Hocam call of duty serisinden oyunları beğenebilirsiniz cod modern warfare (2019) öneririm GTA online baya vakit geçirmeye de yardımcı olabilir.
Bakacağım teşekkürler.

Var mı farklı önerileri olan?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı