Zaman makinesi nasıl yapılır?

coderturk55

Decapat
Daha fazla  
Ya arkadaşlar GTA 5 oynamak istiyorum ama alacak param yok. Bazı süper zeka arkadaşlar gelip bedava olduğunda alsaydın diyecektir onlar için şöyle bir cevabım var: O zamanlar 10 yaşında bir bebeydim ve oyunun beleşe verildiğini bilmiyorum. Şimdilerde her gece ağlıyorum neden GTA 5'i almadım diye. Eğer zaman makinesi yaparsam GTA 5'i alabilirim arkadaşlar bana nasıl yapıldığını anlatır mısınız? Ya bende RDR2 var da at sürmesi çok sıkıcı oluyor. Kaçak sitedende GTA 4 indirdim ama araç sürmesi işkence gibi. GTA San Andreas'ı da zigot olduğum zamandan beridir oynuyorum. Hayır GTA 6 desen o PC'ye çıkana kadar 2 çocuklu aile babası olurum ve oyunu alacağım paraya çocuklarıma akülü araba alırım. Zamanında beni akülü arabaya bindirmediler bari gelecekteki çocuklarım binsin. Ya neyse fazla sapıttım siz bana zaman makinesi tarifi verin.

Chatgpt'ye sorun hocam o bilir. Ayrıca sizin yaşadığınız 10 yaş pişmanlığını bende yaşıyorum. Keşke 10 yaşında süperzeka olsaydım da mobilden Epic hesabı açıp bu yıl aldığım pcden hesaba giriş yapsaydım. Ya çok saf salaktık yada küçüktük..

ve masumduk

Özlüyorum o zamanları.. Bu arada gta 5 illa oynayacaksan ya Epic indirimlerini bekle (10 yaşında olmadığına göre) 500 Tl'ye kadar düşüyor sanırım. Yada en kötü bir paylaşımlı hesap satın al 15 Tl'ye oyna. Ama güvenilir sitelerden yap 2. Dediğimi yapacaksan. Yoksa benim gibi 65 Tl'ye FC 25 hesap alırsın ve satıcı Gmaile gelen kodu söylemeyince gibi kalırsın

Zaman makinesine harcanacak bütçeyi oyuna verebilirsin kücük bir tavsiye. Ha tabi düşük bütçeli olanları var bahsettiğiniz makinelerin ama garantileri yok ve sorun çıkartabiliyorlar.. Çıkacak herhangi bir sorun zaten yine oyundan pahalıya patlar. En iyisi indirim bekleyin. Eğer RDR 2 zaten satın almışsanız eminim gta'yı da alabilirsiniz.

Dostum dediğim gibi rdr2 oynamak için bilgisayar lazımdı bende 45kyi verip bilgisayar aldım buyüzden döner yemeye bile para kalmadı

Dostum dediğim gibi RDR2 oynamak için bilgisayar lazımdı bende 45kyi verip bilgisayar aldım buyüzden döner yemeye bile para kalmadı

Sanırım RDR2 bitirdikten sonra oyuna GTA 5 kodu yükleyeceğim

Dostum dediğim gibi rdr2 oynamak için bilgisayar lazımdı bende 45kyi verip bilgisayar aldım buyüzden döner yemeye bile para kalmadı

Sanırım RDR2 bitirdikten sonra oyuna GTA 5 kodu yükleyeceğim
Mod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…