aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Mayıs 2022 #11 Sinemaya git, oyun oyna, bir şeyler oku, çık dışarı yürüyüş yap, dizi film izle, koleksiyon yap, yemek yap, uyu.
Sinemaya git, oyun oyna, bir şeyler oku, çık dışarı yürüyüş yap, dizi film izle, koleksiyon yap, yemek yap, uyu.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Mayıs 2022 #12 Dr Hannibal Lecter dedi: Dışarıda yürüyüş yapabilirsin, kitap okuyabilirsin, oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunlardan da sıkıldım, kitap okumayı deneyebilirim. Samsunda hava leş gibi olduğu için dışarıda sosyal etkinlik yapamam.
Dr Hannibal Lecter dedi: Dışarıda yürüyüş yapabilirsin, kitap okuyabilirsin, oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunlardan da sıkıldım, kitap okumayı deneyebilirim. Samsunda hava leş gibi olduğu için dışarıda sosyal etkinlik yapamam.
Dr Hannibal Lecter Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2022 #13 MysticQuantum dedi: Oyunlardan da sıkıldım, kitap okumayı deneyebilirim. Samsunda hava leş gibi olduğu için dışarıda sosyal etkinlik yapamam. Genişletmek için tıkla... Kitap okumayı deneyin derim o zaman.
MysticQuantum dedi: Oyunlardan da sıkıldım, kitap okumayı deneyebilirim. Samsunda hava leş gibi olduğu için dışarıda sosyal etkinlik yapamam. Genişletmek için tıkla... Kitap okumayı deneyin derim o zaman.
Hawkesby Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 16 Mayıs 2022 #14 Zaman nasıl geçer? Hızlı.