Zaman Zaman Yalnız Kalmak

Yer
Troposfer
Insanların zaman zaman yalnız kalmayı istediği olmuştur ama, aranızda var mı böyleleri bilmiyorum, ben okula gitmediğimde ve evde yalnızken kendimi rahat, çok daha özgür hissediyorum. Hani kelle avcıları olur ya polise bağlıdır ama özgürdürler ve istedikleri yoldan işi hallederler, onun gibi :D Örnek pek olmadı ama siz anlarsınız.

Bu okul olmadığında da öyle. Yani hangi işi tek başıma ve isteyerek yapıyorsam çok daha enerjili oluyorum.

Bu durum sizde nasıl değişiyor? Zaman zaman evde yalnız kalmak (5-10 saat, 1-2 gün) sizi iyi mi etkiliyor kötü mü? Yorumlarınızı almak istedim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızlığı hem severim hem sevmem :penguen:

Neticede sevme ve sevilmeye muhtaç bir varlığım bu yüzden uzun süreli yalnızlığı hiç sevmem :p

Fakat gün içerisindeki yalnızlıkları severim (y)

Şahsen ben de yalnızlığı severim. Biraz düşünmek iyi geliyor. Çoğu insan düşündüğü zaman gün içerisinde yaptıklarına (geçmişte) alternatif aradığı için düşünmekten nefret eder. Ben ise yapacak yeni şeyler planladığım için sonsuza kadar sıkılmadan düşünebilirim.

Ayrıca ben okulda da yalnız gibiyim. O yüzden pek sorun yok. Sınıf ders ile ilgilenmiyorsa ben de onlarla ilgilenmiyorum. Bazen konuşsalar bile duymuyorum, duymamazlık yapmıyorum gerçekten duymuyor kulağım onu.

Yalnızlık bana iyi geliyor. Ama herkese iyi gelir mi bilmem. Bana iyi geliyor çünkü yalnızlığı dışlanmaya tercih ederim. Sınıfta herkes kapalı bir kapta içeride yazanları okuyor. Ben ise sonsuz olan dışarıda kendi fikirlerimi yaratıyorum. Sınavlarda başarının formülünü isterler artık...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı