Zamanimi nasıl degerlendirebilirim?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Bu sene liseden mezun oldum. Daha bir hafta oldu ama yine de cok canim sıkılıyor. Is aradim ama bulamadim. Yapacak hiçbir şey bulamiyorum. Yaz tatilini nasıl gecireyim? Bundna 3 ay sonra keske sunu yapsaydim bunu yapsaydim demek istemiyorum. Bana yapacak bir seyler verin.

Bisiklet surmeyi cok seviyorum ama amacsizca dolanmak istemiyorum. Tek basima dolanmak istemiyorum. Üç tane arkadasim var. Ikisi calisiyor birisi de futbol kursuna gidiyor. Ben tek kaldim.

Gunde bir saat bilgisayarla oynasam, bir saat bisiklet sursem, bir saat telefonla oynasam, bir saat kitap okusam, sekiz saat uyusam, iki saat yemek yesem daha 10 saat kalıyor. Kaldi ki ben ne bilgisayarla oynamak ne de kitap okumak istiyorum.

Yapacak bir seyler önerir misiniz? Zamanimi bosa gecirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geceleri taksiye çıkıp sabahları uyu (!) Spor salonuna gitme imkanın varsa git. Saydıklarınla bilgisayar başında durmaktan sıkılmazsan bunalmazsan yazılım dili öğren.

İş bulup çalışıp üniversiteye gidecekseniz harçlık biriktirmek, akşamları spora gitmek, yatmadan önce 30-40 dk kitap okumak olabilir.

Spora yazılabilirsin. Fitness olur, Kick boks olur hem boş durmazsın hem de kendini geliştirirsin.

Bisiklet, satranç, av, ok atma ve at binme dışında spor sevmiyorum. Çevrede de bunların hiçbirini yapma imkanım yok tabii ki.

Geceleri taksiye çıkıp sabahları uyu (!) Spor salonuna gitme imkanın varsa git. Saydıklarınla bilgisayar başında durmaktan sıkılmazsan bunalmazsan yazılım dili öğren.

Spor salonu sevmiyorum. Para da yok ayrıca.

İş bulup çalışıp üniversiteye gidecekseniz harçlık biriktirmek, akşamları spora gitmek, yatmadan önce 30-40 dk kitap okumak olabilir.

İs bulamadım. Bir haftadır her gün aradım ama yok.

Genelde dil öğrenmek, kitap okumak, dizi izlemek ve yemek yapmayı öğrenmek zevkli olabiliyor.

İngilizce biliyorum. Başka ne öğrenmem mantıklı ki?

Çalışan arkadaşlarından rica et konuşsunlar sende gir yanlarına eleman arıyorlarsa. Çalışmak tek çözüm. Hem para biriktirirsin hem vaktini değerlendirirsin.

Bir haftadır günde 4 saat falan dışarıda is aradım. Bulamadım. Arkadaslarima da sordum sorusturdum ama yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı