bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl?
6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl?
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 30 Kasım 2022 #2 bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 30 Kasım 2022 #3 bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Yaşınız ilerledikçe zaman algınız değişir.
bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Yaşınız ilerledikçe zaman algınız değişir.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 30 Kasım 2022 #4 babypluto dedi: Yaşınız ilerledikçe zaman algınız değişir. Genişletmek için tıkla... Bana da mantıklı geldi bu. 20 yaşındayım sanki geçen ay 19muşum gibi hissediyorum.
babypluto dedi: Yaşınız ilerledikçe zaman algınız değişir. Genişletmek için tıkla... Bana da mantıklı geldi bu. 20 yaşındayım sanki geçen ay 19muşum gibi hissediyorum.
Turbooo Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 874 Çözümler 3 30 Kasım 2022 #5 ildewild dedi: Bana da mantıklı geldi bu. 20 yaşındayım sanki geçen ay 19muşum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 32 yaşındayım geçen hafta 20 yaşındaymışim gibi
ildewild dedi: Bana da mantıklı geldi bu. 20 yaşındayım sanki geçen ay 19muşum gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 32 yaşındayım geçen hafta 20 yaşındaymışim gibi
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 30 Kasım 2022 #6 bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayat çok hızlandı o yüzden.
bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayat çok hızlandı o yüzden.
Coplukcu Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #7 Yaşlanıyorsunuz. Ondandır. Ben daha dün üniversiteye başlamış gibiyim sanki. 13 yıl olmuş. Peh peh peh.
Yaşlanıyorsunuz. Ondandır. Ben daha dün üniversiteye başlamış gibiyim sanki. 13 yıl olmuş. Peh peh peh.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #8 bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Zaman görecelidir, bana çok yavaş geliyor. Bazen ise aşırı hızlı geçiyor. Zamanızınız kıymetini bilin asla geri gelmiyor.
bbnoS dedi: 6 ay önce yaşadığım şeyleri sanki dün yaşamış gibiyim her hafta sanki çok hızlı geçiyor günler saatler çok hızlı geliyor artık, sizde nasıl? Genişletmek için tıkla... Zaman görecelidir, bana çok yavaş geliyor. Bazen ise aşırı hızlı geçiyor. Zamanızınız kıymetini bilin asla geri gelmiyor.