Çözüldü Zapret ile Discord kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İLTERİSHAN

Decapat
Daha fazla  
Ben Türk Telekom mobil kullanıyorum ve Discord normalde erişime açık değil maalesef ancak bunu aşmak için zapret kurdum zapreti kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaştım zapret ile siteye erişim sağlayabiliyorum ancak uygulamaya erişim sağlayamıyorum. DPI'ı kandırmak için gereken metotları değiştirmedim.
Zapret için yaptığım ayarlar:
/Opt dizininde çalışmasına izin verdim.
WAN= enp1s0.
Lan= wlp2s0.
IPv6 Support= aktif.
980 portunda çalışmasına izin verdim.
Nftables ayarlaması yaptım.
Nfqws ve tpws açık.

Son düzenleme:
Çözüm
Hayır bir port üzerinden proxy tüneli oluşturur, trafiği o tünelden geçirerek Zapret'i kullanmış olursunuz. Portun sayısı önemli değil, hangi port açıldıysa uygulamayı oraya yönlendirmeniz lazım. Portu değiştirmediyseniz 987'dir.

Diğer bir husus bu şekilde bir zapret kurulumu bence ideal değil. Sistem geneli çalışması daha iyi olur. Onun için zapreti şu videodaki gibi kurmanızı öneririm. tpws kullanmayıp sadece nfqws kullanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Terminale Discord --proxy-server="socks5://127.0.0.1:980" yazar mısınız?

Portu 980'de açtım dediğin için 980 yazdım normal hali 987'dir, yanlışlık varsa 987 yaz.

Efm yarın devam edeyim bugün biraz yorgunum tek merak ettiğim benim de öğrenmem açısından bu komut neyi öğrenmek için yazdınız ve terminal komutundaki girdileri açıklayarak lütfen beni de aydınlatır mısınız?

Efm yarın devam edeyim bugün biraz yorgunum tek merak ettiğim benim de öğrenmem açısından bu komut neyi öğrenmek için yazdığınız terminal komutundakş girdileri açıklayarak lütfen beni de aydınlatır mısınız?
Zapret kurulumunuz sistem geneli değil socks5 proxy oluşturarak çalışıyor. Discord'u o proxy ile açmak için discord komutunun yanına proxy adresini belirttim. Yani Discord'u proxy'e yönlendirme komutudur verdiğim komut.

Zapret kurulumda o portta çalışıp çalışamayacağını sorduğu için ben onu yazmıştım diğer portlarda da çalışmıyor mu

Zapret kurulumda o portta çalışıp çalışamayacağını sorduğu için ben onu yazmıştım diğer portlarda da çalışmıyor mu

Hayır bir port üzerinden proxy tüneli oluşturur, trafiği o tünelden geçirerek Zapret'i kullanmış olursunuz. Portun sayısı önemli değil, hangi port açıldıysa uygulamayı oraya yönlendirmeniz lazım. Portu değiştirmediyseniz 987'dir.

Diğer bir husus bu şekilde bir zapret kurulumu bence ideal değil. Sistem geneli çalışması daha iyi olur. Onun için zapreti şu videodaki gibi kurmanızı öneririm. tpws kullanmayıp sadece nfqws kullanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Sistemde hem nfqws hem de tpws açık aslında sistem tpws olmazsa Nfqws'e kendiliğinden geçer diye düşünmüştüm.
İkisi birden olunca nasıl çalışıyor bilmiyorum. tpws proxy üzerinden, nfqws sistem geneli çalışıyor. Blockcheck yapıldığında çıkan Summary bölümünde başında nfqws yazan stratejiyi kullanın tüm satırları kullanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı