Zararlı Sitelere Yönlendirilme Problemi

Aethrah

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli olarak antivirüslerden, Nod32 ve Malwarebytes Anti Malware ikisinde de sürekli zararlı sitelere yönlendiriliyorum. Engelleniyor ama sürekli bildirim geliyor. Bilgisayarı nasıl virüslerden tamamen temizlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes kötü amaçlı yazılımlarından koruma uygulamasıdır. Yani trojan gibi şeyleri veya başka virüsleri bulamaz.

Aldığınız uyarı ve siteler göstermedikçe bildirmedikçe anonim bilgi verilir.
NOD32 yeterli bir antivirüs değil. Malwarebyte zaten antivirüs değildir. Antivirüs kurup sisteminizi taratın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes kötü amaçlı yazılımlarından koruma uygulamasıdır. Yani trojan gibi şeyleri veya başka virüsleri bulamaz.
Trojan nasıl bir yazılım oluyor o zaman?
Dediğiniz o kadar mantıksız ki anlamayamadım bile. Malwarebytes bir Anti-Malware. Yani zararlı yazılımlar için sistemi taramak için kullanılır. Aktif korumada AV'lere göre eksik kalabilir ancak siz neler bahsetmişsiniz neler. Ayrıca konu üzerinden yıllar geçmiş yahu

Trojan bir truva atı'dır.

Bir ihtimal de modeme virüs bulaşmış olabilir.

Trojan bir truva atı'dır.
Ben size trojanın ne olduğunu sormadım. Dediniz ya Malwarebytes kötü amaçlı yazılımlardan koruma uygulamasıdır. Daha dediğimi anlamaya çalışmamışsınız bile. Trojanlar da bir zararlı yazılımdır onları da bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…